Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-01, 10:49   #3609
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez drama Pokaż wiadomość
Mi pasuje też wszędzie, ale myślałam o Błoniach, bo tam na piechotkę dojdę Co o tym myślicie?
Mnie pasuje

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1211 Pokaż wiadomość
U nas pneumokoki są finansowane przez miasto więc kilka złotych w portfelu
Zazdroszcze. 1000 zl w kieszeni

Cytat:
Napisane przez niobe7 Pokaż wiadomość

a i dzis udalo sie jej przewrocic z brzuszka na plecki
2 dni temu tez, ale wtedy to raczej przez przypade kwiec sie nie liczy :P
zobaczymy czy teraz zacznie wiecej probowac czy t otylko jednorazowy wybryk
Gratulacje dla malej akrobatki

Cytat:
Napisane przez szamanka82 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj doprowadzam się do stanu używalności u fryzjera...ciekawam co z tego wyjdzie.

Dziewczyny, które rodziły 14 grudni, do kiedy my mamy macierzyński??? Bo mi nie przysłali w tej sprawie żadnego pisma i się gubię w obliczeniach.

No i chyba jednak muszę zacząć szukać pracy. U mojego Tż-ta zaczęły się zwolnienia i robi się nieciekawie, więc musimy jakoś się zabezpieczyć. Al ejak pomyślę, że miałabym zostawić Małą z opiekunką to aż mnie w dołku ściska Babcię mamy tylko jedną i to pracującą więc nie mamy wyjścia...Któ wymyślił taki krótki urlop macierzyński????
Czekamy na zdjecia po fryzjerze

Rodzialam 10 grudnia i wyliczylam sobie urlop do 29 kwietnia. Niestety nikt mi tego nie potwierdzil.

No a z tym urloperm macierzynskim to dol jakis jest. Krotki jak cholera. W Norwegii jest rok 100% platny lub 1,5 roku 80% platny Zyc nie umierac. Tak to mozna rodzic i odchowywac dzieci Az sie rozmarzylam

Cytat:
Napisane przez LadyM Pokaż wiadomość
No ortopeda wzieła wyniki i okazało się, że coś jest jednak nie tak. Potem ich badała, mierzyła cm, patrzyła na fałdki i jakies różne różności im z tymi nóżkami robiła no i tak jej wyszło. Nie wiem, może ten co nam robił USG się nie znał

kurcze ja nie wiem czy dam radę, nie wiem czy mój wózek się gdziekolwiek zmieści, do autobusu czy coś i czy sobie poradzę z tym ciężarem
To moze i ja sie przjde do ortopedy? A u kogo bylas?

Tobie gdzie najlepiej pasuje sie spotkac?
skylie jest offline Zgłoś do moderatora