Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wesele bez dzieciaków? Czy to możliwe...?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-01, 17:56   #5
Kurpianka
Zadomowienie

Dot.: Wesele bez dzieciaków? Czy to możliwe...?

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Doskonale rozumiem Twoje obawy .
W sierpniu wychodzę za mąż i planujemy wesele, ale bez udziału dzieci. Po pierwsze nasza sala nie jest przystosowana do obecności maluchów. Nie ma w niej osobnej salki do zabawy, ani miejsca, w którym zmęczony malec może się położyć. Po drugie jest to stadnina koni i uważam, że jeśli rodzice będą się bawić, to dzieciaki mogą wejść tam, gdzie nie powinny. Nieszczęście gotowe. A po za tym w mojej rodzinie są dzieci, które są stworzone do zepsucia każdej rodzinnej uroczystości. Ostatnio dały popis swoich umiejętności i ich rodzice wiedzą, że organizujemy wesele bez dzieci.
Jeśli ktoś decyduje się przyjść na wesele i zamierza się na nim bawić, a nie stale poświęcać uwagę maluchom, to uważam to za dobre wyjście. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to również szanuję takie myślenie. Aczkolwiek pozostaję przy własnym zdaniu.
Wydaje mi się, że wesele to nie miejsce dla dzieci, a raczej zabawa dla dorosłych. Keira24, w jaki sposób powiadomiliście gości, że nie chcecie tej uroczystości z udziałem dzieci?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post84634771

Zapraszam
Kurpianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując