Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-01, 18:09   #2208
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Kupiłam Extra ale ten nawierzchni teraz musze dokupić ten foundation ale to troszke później bo moja kosmetyczka go nie miała.
Używam od wczoraj pierwsze małe bo małe ale efekty maja być już po tygodniu stosowania wiec zobaczymy jak to bedzie
Dzięki w takim razie czekam na twoja relację

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, słuchajcie Hex to ona mi poleciła NailTeka i to jedyna dotychczas odżywka, która zdziałała cokolwiek na moje łamliwe, rozdwajające się paznokcie. Uwielbiam NailTeka Mam Foundation II i Intensive Therapy II. Teraz już nie stosuję tak regularnie, jak na początku, tylko od czasu do czasu. Efekty zarówno ja, jak i moja mama zobaczyłyśmy po ok. tygodniu-dwóch.
Kolejny głos za NT chyba będę musiała go kupić, jeśli chcę choć trochę zapuścić paznokcie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Co do oleju Monoi to na twarz go nie nakładam zbyt często, może góra 1-2 razy w tygodniu W pozostałe dni używam oleju z owoców leśnych a czasem tylko samego żelu hialu.
Ja jestem jednak na 90% pewna, że to wiosna sprawia, że mi cera wariuje. Takie same problemy miałam z nią wraz z nadejściem jesieni. Przez pewien czas miałam wypryski i gule a potem nagle same zniknęły jak ręką odjął.
Oby i teraz tak było, też mam nadzieję, że to przez zmianę pogody