2009-04-01, 21:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
baja gratuluje zamowieia fryzurki 
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek
A ja dziś byłam na próbnej  a potem po odbiór sukni (tzn w sumie tylko przymierzyłam jak wygląda cała już gotowa na mnie i dobrałam sobie welon jaki chciałam bo suknie odbiore tak naprawde tydzień przed ślubem.. pani mnie pochwaliła, że mam idealny stanik i, że przyjechałam w tej próbnej fryzurze bo to tak odrazu inaczej wygląda, moja próbna fryzura bardzo jej sie podobała i powiedziała że pasuje do kiecki  super cieszcze się  postaram się Wam jutro wkleić fotki 
|
motylku ale ci zazdroszcze, moja suknia sie szyje.. i daleko do przymiarki, a ty juz dzis widzialas siebie w calej krasie.. jak super a powiedz mi jaki mialas stanik?
Cytat:
Napisane przez zlotko855
kasiaher gratuluje serdecznie bobaska
mam do Was pytanie odnosnie zaproszen, chodzi mi o personalizacje, czy bardziej elegancko jest wpisac od razu przy drukowaniu imie i nazwisko osob, ktore sie zaprasza, czy ladniej jest wykropkowac to miejsce i wpisac np piorem??
tez sie zastanawiamy nad ta fontanna.... fajny pomysl i atrakcja, jeszcze bardziej jak ktos ma wesele w wakacje, bo wtedy jest tyle owocow. z tego co pamietam to koszt wynosil okolo 1000 zl za jedna z obsluga.
fajnie, ze ma ktos jeszcze slub w ten dzien co ja
pozdrawiam goraco
|
ja stawiam na personalizacje komputerowa bo nie zawsze sie wszystko pieknie wypisze...
|