2009-04-02, 08:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Cytat:
Napisane przez laura999
Wszędzie, gdzie są jakieś rady w walce z cellulitem występuje dieta, ograniczenie alkocholu i kawy oraz noszenia obcisłych spodni.
|
NIC BARDZIEJ BŁEDNEGO!!!! Gdzie takie głupoty wyczytałas!Obcisle spodnie powodują cellulit i siedze typu noga na noge gdyż krew prawidłowo nie krąży. By sie pozbyć celulitu trzeba doprowadzić do prawidłego krążenia limfy i krwi co za tym idzie:
DIETA bez soli, z dobrym białkiem.
ZAKAZ SMAŻONEGO, Ja wole zrobić sos z naturalnego jogurtu i w sosie dusić miesko czy Rybe niż smażyc (ogladaliscie Komedie Romantyczną? cos w tym jest że jej z tyłka jak tłuszczyk oddsysali to na butli pisało majonez, ale ogólnie nie zdajecie sobie sprawy jaki niezdrowy i niebezpieczny jest np smazony kotlecik, a do tego czesto trochę zweglaną ma panierke, by dobrze był usmazony.
DLATEGO GOTOWAĆ I DUSIĆ
Warzywa ŚWIEŻE
Biały chleb zmienić na ciemny!
Pic chcerbatki ziołowe, głównie zielona, biała, czerwona, z ta ostatnia nie radzie przesadzać.
I zastanować sie z jakiego powodu w Twoim organizmie jest dużo toksyn?
Ja odpowiedz znam, pale i biore tabletki anty.
Prócz diety DUŻO ruchy, jestes w pracy ruszaj sie jak tylko czesto jest to mozliwe, zamiast jeździć samochodem idz pieszo, spacerek z obciążeniem jest bardzo efektowny. Duże odleglosci pokonaj rowerem albo rolkami.
Co wieczór masaże, peelingi, balsamy.
Balsamy najlepiej rano i wieczorem, ja rano nigdy nie mam czasu wiec smaruje sie tylko wieczorem.
Cytat:
Myślałam nad bańkami chińskimi, w sumie jestem zdecydowana na kupno.
Ale co ile można je stosować?
|
Ja sotosuje codziennie lub co drugi dzień, ale mam siniaczki małe, moze by ich uniknac zaleca sie 3 dni przerwy
|
|