2009-04-02, 08:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
Napisane przez kasiaher
JESTEM W CIĄŻY
|
[quote=kasiaher;11725026]prima aprilis !!!!!!![/quote]
Ja się nie nabrałam bo wcześniej już dwie osoby mnie wkręciły- szef i mama mama przegięła. Zadzwoniła i poprosiła zebym wyszła z pracy i szła w jej kierunku bo kupiła mi płaszcz i on jest ciężki i nie ma siły go nieść (ona ma problemy z kręgosłupem) i że koniecznie teraz bo jak będzie niedobry to musi go dzisiaj jeszcze zwrócić. Więc ja rzuciła wszystko, pracę, (a miałam dużo papierów), przeprosiłam wszystkich i poleciałam. Doszłam do placu na którym ona miała być (10 minut szłam marszem) dzwonię do niej - a ona -Prima Aprilis i odłozyła słuchawkę jak oddzwoniła do niej to musiałam mocno zaciskać zęby żeby nie przeklinać...
Cytat:
Napisane przez zlotko855
mam do Was pytanie odnosnie zaproszen, chodzi mi o personalizacje, czy bardziej elegancko jest wpisac od razu przy drukowaniu imie i nazwisko osob, ktore sie zaprasza, czy ladniej jest wykropkowac to miejsce i wpisac np piorem??
|
Ja będę od razu drukować Wczoraj robiłam pierwsze zaproszenia, zdecydowałam się na podobne do tych. Wydają się proste do wykrojenia ale próbowałam chyba z 5 razy żeby krawędzie były odpowiedniej długosci. Ufff, ale wyszło ładnie 
Cytat:
Napisane przez martucha84
moja suknia sie szyje.. i daleko do przymiarki, ...
|
Moja suknia się dopiero będzie szyć i boję się ze krawcowa w 3 miesiace moze nie zdążyć. Ile to zajmuje? Ile wydałaś na materiały? Moja krawcowa powiedziałą , ze na suknię z trenem będzie potrzebować 10 m. A Twoja?
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Dziewczyny MASAKRA...szef dzisiaj powiedział, ze mnie zwolni z pracy,.
|
Szkoda Nie martw się na pewno coś znajdziesz.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
kurcze to patrze, ze tylko ja taka niecwiczebna jestem  siedze tylko (albo stoje ) i objadam sie tonami słodyczy i nic poza tym  żadnych cwiczen
|
Akurat Ty Madziu nie masz się czym martwić Z tego co pamiętam...
Czas edycji: 2009-04-02 o 08:33
|
|
|