Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-02, 12:02   #2005
LAPIEL
Zakorzenienie

Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI

No , racja dwa tyg ale tydzien w domku to zawsze cos , najgorsze te pierwsze kilka dni , potem juz sie czlowiek przyzwyczaja i otoczenie tez ...ja juz nie pamietam jak to u mnie w zeszlym roku bylo z tym rumieniem na twarzy , pamietam tylko efekt po mies - cudna buzka i zero plam , bylo cudnie , az sie chcialo buziaka pokazywac ...dam wam znac jak dlugo teraz indycza bede ....no nie ma lekko z plamami a i po comelanie lekko nie jest bo ta twarz czerwona i bolaca do szalu czlowieka doprowadza , no i zwyczajnie wstyd z indycza gebusia sie pokazywac , no ale u mnie mus , nie moge sobie pozwolic na siedzenie w domku ani dnia calego jednego a co dopiero tydzien lub dwa ....

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Napiszcie mi prosze jaki krem z filtrem najlepszy - czytam ,ze firma roc ale u nas nie do kupienia . Pod koniec mies lece do paryza to postaram sie tego roca kupic, w koncu to firma francuzka to tam w kazdej aptece byc ten kremik powinien . A poki co jakiego uzywac ? Mam bioderme ale bieli w diably , iwostin lepszy ale tez troche bieli . Czy ktoras z was testowala inne kremy 50+ z ktorych byla zadowolona ????? Bardzo prosze o opinie , musze jakis zakupic , ta bioderma mnie do szalu doprowadzi , nie dosc ,ze twarz jak ogien to jeszcze filt bieli i sie maze ....brrrrr....ot los plamistek ....bede wdzieczna za jakiekolwiek sugestie od was kochane kobietki
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora