2009-04-02, 15:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;11720239]Też się czasem dziwię, jak spotkam kogoś uczciwego (np lekarza; sprzedawcę, który nie wciska tylko prosi o zastanowienie np ). Nie mniej jednak to miłe zdziwienie, szkoda, że tak rzadko spotykane 
fakt, choć mnie ostatnio szczęka opadła jak zawiozłam babcię na konsultację przed operacją zaćmy do Legionowa [w naszym kochanym Płocku miałaby w 2010] a tam jest możliwość z NFZ albo odpłatnie, a że sprawa nagląca, więc pytam babki na kiedy, okazało się że w lipcu 2009, kiedy spytałam o ,możliwość odpłatnej, lekarka stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby, bo to tylko miesiąc różnicy 
Chciałam to kiedyś kupić, tyle, ze ja wlasnie zawsze miałam jasne wąski, ktore błyszczały na słoncu (tak w kącikach). Dlatego zdecydowałam się na krem do depilacji (Z Bielendy taki zielony do skóry wrażliwej, jestem zadowolona), wosku bym nie zdzierżyła Nie wyobrażam sobie tak szarpać po twarzy (ogolnie jak spróbowalam raz na nodze to aż zawyłam ).[/quote]
e, do wszystkiego się można przyzwyczaić 
Cytat:
Napisane przez pranie
White, wybielacz jest bezpieczny, nie podraznia (na poczatek trzymaj krotko, teraz trzymam 8min i jest w sam raz), wloski staja sie jasniutkie i nawet fajnie to wyglada  Tyle ze ja mam malutko i krotkie, taki meszek 
|
no, skoro Ty go polecasz to się skuszę, bo dobijają mnie już te moje wąsiki - a natura mi owłosienia nie poskąpiła, wszędzie
|
|
|