2009-04-02, 21:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
Napisane przez zlotko855
witajcie dziewczeta 
chcialam sie wypowiedziec odnosnie tych wkladek do zaproszen..... w prawdzie my jeszcze ich nie mamy, ale zaraz jak moj TZ wroci od kolegi bedziemy nad tym dyskutowac. jestesmy w trakcie projektowania naszych zaproszen i wlasnie dzis chcemy nad tym posiedziec. ale wracajac do tematu.... ja bym chciala zeby goscie zamiast kwiatow przyniesli jakies pluszaki, puzzle, gry badz przybory szkolne, znalazlam odnosnie tego fajny wierszyk, ale tez nie wiem czy drukowac to w zaproszeniu, czy na wkladce. z kuponami totka to tez dobry pomysl, ale ja bym sie bala, ze goscie poczuja sie troche obuzeni??
co do postu, to my na szczescie mieszkamy razem, wiec nie mozemy sie powstrzymac 
|
jesli moge coś doradzić to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będą materiały buirowe, przybory szkolne niż maskotki. Rozumiem, że chcecie je zawieźć do DD? Wiem, że w niektórych DD nie przyjmują maskotek, bo mają ich za wiele. Za to materiałami bardzo potrzebnymi są wszelkie kredki, zeszyty itd.
Popieram takie pomysły, bo świadczą o tym, że młodzi mają dobre serce i chcą komuś sprawić radość, jakoś pomóc.
O ile to rzeczywiście płynie z ich serca a nie z panującej mody
|
|
|