Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony doskonałe PM2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-02, 20:53   #303
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Witanko wieczorkiem, stwierdzam ze z premedytacja was opuscilam bo mnie mezus na spacerek wieczorny wyciagnal. suuuper i zesmy sobie pogadali . A po powrocie do domu powitala mnie tesciowa z informacja ze ma dla mnie prace... okazalo sie ze zadzwonila jej znajoma ze jej siostra dowiedziala sie o wakacie w spoldzielni na Mokotowie. Wiec ledwom sie rozebrala a juz wykonalysmy telefon do tejze siostry kolezanki aby sie dowiedziec o szczegoly. Suma sumarum mam czekac do wtorkowego wieczora gdyz dopiero wtedy owa babeczka bedzie po spotkaniu z zarzadem i wysunie moja kandydature.... Fajnie by bylo, nie powiem....
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
To będę czekać na fotkę az skończysz

Jak to ? Ja co roku takie kupuję i tylko jakoś w tym roku wszędzie są cukrowe. Obie wyglądają tak samo - białe figurki np baranka z jakims tam małym kolorem. tylko te z cukru są bardziej śnieżnobiałe a marcepanowe takie bardziej ecri
Acha - i śliczne to jajuszko w twoim wątku a kurczaczki w kieliszkach - no cudo, super pomysł
O widzisz a nie wiedzialam teraz bede sie bacznie sie przygladac wszystkim stworkom wielkanocnym . A po skonczonym remoncie zarzuce was fotkami. Madzik stwierdzila ze bedziemy miec romatyczna sypialnie
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no no no... pomysł całkiem całkiem
moja sypialnia ma ponad 16m2, wiec do małych nie należy (kwadrat 4mx4m)
To mozecie sie ganiac w kolo lozka

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Moge troche poczekac
Wlasnie ogladam z mezem Twoje dziela i sie pyta: -masz ją na naszej klasie? -Tak to jest ... -Aaaaaa
Zaraz Wam pokaze moje zdobycze tylko sie zdjecia zaladuja
1. Sukienka w sumie troche krotsza niz myslalam wiec chyba bede sobie musiala sprawic jakies leginsiory
2. Tunika tam gdzie jest czasrny pas na srodku jest jeszcze kokardka
fajne te kiecunie . Pozdrow meza, mam nadzieje ze sie nie rozczarowal jak mnie na NK zobaczyl, teraz to juz nie jestem incognito hehhe

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Ostatnio w szpitalu byłam na sali z taką fantastyczną starszą kobietką postrzeloną prawie tak jak ja no i się chichrałyśmy że w sumie fajnie tak .... leżymy sobie czytamy książkę, żarełko nam przynoszą to takie prawie agrowczasy ..... no a potem przez całą noc przyłaziła do nas ielęgniarka co 2 godziny, budziła nas i pobierała nam krew ..... no i po trzecim takim podejściu obie chichocząc stwierdziłyśmy, że my pier......my takie arowczasy i wracamy do domu
niezle te wasze agrowczasy.... Ale zwierzatek nie bylo

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Kochane moje normalnie osiągnęłam wyższy stopień wtajemniczenia wizażowego - zadomowiłam się jakiś cudem nastukałam 1000 postów

ad. 1 najważniejsze, że własne choć ciasne a tak z ciekawości to ile ma metrów to Wasze mieszkanko
To impreza wzniesmy toast sokiem z gniecionych pajaczkow . a nasze mieszkanko wedlug zaswiadczenia ze spoldzielni ma...... 30,9 m2
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Daget przejrzałam Twoje cuda- golfik i mnie bardzo przypadł do gustu. I pisanka dla Madziczka również superowa

A tak poza tym zgadnijcie kogo dzisiaj spotkałam w Obornikach?? Otóż naszą Kasieńkę z "Wielkim Zadkiem". Obejrzałam ją dokładnie i stwierdziłam naocznie że wielkie to ona miała tylko okulary...no i przepraszam-torbę Zadku nie stwierdzono
zazdraszczam Wam tego spotkania, wypijcie lyk kawy za mnie . A golfik robilam posilkujac sie golfem z jakiegos katalogu wysylkowego. Kosztowal kupe kasy wiec siadlam i udziergalam sobie podobny . Opis wielkiej ... torby Kasienki spowodowal ze az Czika na mnie dziwnie spojrzala
daget jest offline Zgłoś do moderatora