Zakorzenienie
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Ubrania, dodatki .:Paradise:. - r. 34 - 38 - House, Stradivarius, NY, Tally Weijl!
NIEAKTUALNY
Link do nowego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12054532
Salve!
Witam w moim nowym wątku.
Robiąc ostatnio porządki w szafie, znalazłam kilka rzeczy, które nie są przeze mnie noszone, a ich stan jest bardzo dobry, więc szkoda, aby leżały. Z miłą chęcią wymieniłabym się na coś innego, a poszukuję rzeczy wymienionych poniżej.
Uwaga!
- Wyznaję zasadę, że osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła przesyłkę poleconą pierwsza, chyba że ilość punktów jest bardzo zbliżona u obu stron, to wtedy najlepiej w tym samym czasie nadać przesyłki.
- Rzeczy wysyłane przeze mnie są czyste, dobrze zapakowane, opisane wcześniej w wątku + ewentualnie dodatkowo na życzenie. Nie ukrywam wad, jeśli jakieś posiadają.

Wishlista
* Japan Style
* Tuniki
* Nietoperze
* Spódniczki mini jeans lub bombki z materiału
* Bluzki wykańczane koronką lub koronkowe
* Bielizna w rozmiarze 75B/C
* Biała torebka ze skóry ekologicznej - 'worek' lub bombka - już nie
* Dłuuugie sweterki z dekoltem
* Biżuteria z Six/C&A
* Jeansowe krótkie kamizelki
* tuby Atmosphere, H&M
*kolczyki do pępka
Poszukiwany przeze mnie rozmiar bluzek: S/M, spodni M/L
Rozmiar bielizny: 75 B/C, dół M
Rozmiar obuwia: 39
Link do pełnej Wishlisty: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=11856897
Rozmiarówka w moim wątku: od 34/XS - 38/M.
Stan rzeczy: bdb, innych bym nie oferowała.
Na wszystkie PW odpowiadam, udzielam dodatkowych informacji, także jestem otwarta na propozycje i pytania 
Wymiary na życzenie.
Pozdrawiam 
A.
Rzeczy na wymianę:
1. Spódniczka mini - Stradivarius - r. M. (tylko za coś, co mnie naprawdę zainteresuje, spódniczka jest z niedostępnej już kolekcji, praktycznie nowa, raz ubrana, szalenie mi się podoba, ale preferuję odrobiny inny styl, to też ciężko mi jest dopasować ja do mojej garderoby).
Posiada dodatkową warstwę przyległą do bioder, w razie gdyby spódniczkę podwiało, co daje poczucie komfortu, że nic nie zostanie niepotrzebnie odsłonięte 
2. Spódniczka mini - plisowana - r. M.
Dodatkowo dorzucam biały prosty pasek, z białą drobną klamerką, który idealnie pasuje do tej spódniczki.
3. Spódnica - midi - r. XS/S - House.
Asymetryczna. Posiada z tyłu aplikację biały napis.
4. Czarny top z orchideą - r. XS.
Z tyłu gładki, posiada ramiączka i dodatkowe wiązanie na szyję. Z przecudną aplikacją.
5. Czarna bluzka bez rękawów z różą - Raspberry - r. XS, ale wg. mnie to spokojnie 36.
6. Top na ramiączkach - Tally Weijl - r. M
Dwuwarstwowy (gładka warstwa pod spodem ciemny róż/bordo, a na wierzchu koronka), wykańczany koronkową falbanką. (nieaktualne, sprzedane na innym portalu).
7. Czarna bluzka bez rękawów - bokserka - z twarzą kobiety - r. S (nieaktualne, sprzedane na innym portalu).
8. Kremowe korale - Japan style - wymienione.
Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2011-05-25 o 09:36
|