Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-03, 08:59   #4791
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Hej ho Kopę lat

Nie narzekajcie na swoje weekendy majowe, ja będę się wtedy uczyć do pierwszego egzaminu, więc nici z jakichkolwiek wyjazdów
Właśnie sobie przed chwilą biegaliśmy z TŻem i teraz tak super się czuję, że zaraz mnie chyba energia rozsadzi Wypatrzyłam sobie dzisiaj na przecenie śliczne spodenki dresowe i zaraz jak wróciliśmy do domku to stwierdziłam że trzeba je wypróbować, czy wygodne na jogging są super
A my nadal nie mamy DJa / zespołu ... Nic, normalnie nic się nam nie podoba Oj, chyba musimy skończyć z wybrzydzaniem, bo jak tak dalej pójdzie to nam zostanie stary dobry Winamp
Trzymajcie się, kocice
Cieszę się, ze my się w końcu zdecydowaliśmy na kogoś Czas kurczę goni do przodu
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
różowe buty na ślub to jest to Ciekawe ile takie od Manolo kosztują Chcę takie
http://picasaweb.google.com/aaron.ha...60088948037602

http://picasaweb.google.com/aaron.ha...59951432554242

edit juz wiem ile kosztuja buty od Manolo - od 600 do 1000 $, a ja ciołek z Polski sie łudziłam, że max 1000 zł, korek ze mniePrzecież różne Diory i D&G kosztuja koło 3 tysięcy...no nic. NIe będę miała Seksu w wilekim mieścieKupie sobie w Venezi Ale już wiem, że fajnie wyglądają buty inne niz białe i o ile mama mi nie wybije tego genialnego pomysłu z głowy to będę miała jakies koloroweChociaz mama sama mówiła, ze mogłabym jakis różem pojechać, więc mam sojusznika
Ohhh Manolo... podobno są bosko wygodne nawet te 12 cm
Faktycznie z kolorkiem może być fajnie, ja chyba nad złotymi pomyślę...

Do mnie teraz wydzwaniają ludziska, o których oferty prosiłam ;/ np fotograficy, dj'e, zespoły.... O oferty i kontakt prosiłam w styczniu/lutym, dzięki bogu kwiecień sie zaczoł, a Oni sie masowo nawrócili i zaczeli odzywać ;/ Buraki wstrętne Ignorować klient5a, a jak klient już sie zdecyduje na kogoś, to mącą we łbie