Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-03, 09:53   #3669
drama
Raczkowanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez szamanka82 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki za odpowiedź odnośnie soku. Dzisiaj podam go Małej, zakupiłam taki dla niemowląt, ale jeszcze go rozcieńczę i zobaczymy co będzie

scorpionec ja Ci się nie dziwię, że jesteś bliska zaczepiania obcych ludzi, ja tez już powoli zaczynam świrować na tych samotnych spacerachi tylko wypatruję jakiejś równie samotnej Mamusi, bo takie łażenie samej przez 3 godziny może się znudzić

edytka zdrowia dla Malutkiej, oby choróbsko szybko poszło precz!!!

Gosiaczek jeśli chodzi o pazurki u stóp to mojej Zuźce jakoś za bardzo nie rosną, do tej pory tylko raz musiałam jej obciąć i to tylko w dużych palcach

ja jadę dzisiaj odebrać w końcu dyplom, niedługo rok minie jak się obroniłam a on dalej kwitnie na wydziale, no ale nie miałam jakoś natchnienia do tej pory a teraz jest mi potrzebny do złożenia papierów o pracę

niobe trzymam kciuki za pracę, i tak masz super, że Karolinka zostanie z Babcią, ja będę musiała moją zostawić z opiekunką - wprawdzie będzie to prawdopodobnie mama naszego przyjaciela, ale to jednak nie rodzina
Szamanka a już myślałam, że tylko ja jestem taką "wyrodną"mamą co opiekunki szuka i nie może sobie pozwolić na taką przerwę w pracy. Dobrze, że masz przynajmniej jakąś znajomą. Ja niestety będę musiała zaufać całkowicie obcej osobie.

Co do paznokci u stóp, to zawsze jest z tym problem, bo mi macha tymi nóżkami i jest ciężko. Pooglądaj dokładnie paluszki dziecka, bo mi się też kiedyś wydawało, że tylko paznokcie u paluchów rosną, ale jak się przyjrzałam, to wszystkie trzeba było ciąć. Tylko one takie cieniutkie, niemal przezroczyste, że nie było ich widać na pierwszy rzut oka.

Co do dyplomu, to ja swój odebrałam, ale potem zauważyłam, że jest błąd i ciągle nie byłam z tym, żeby wyjaśnić. Też muszę się wybrać...

Spacerki samotne mogą się znudzić. Ja zawsze biorę iPoda i słucham. Czasem muszę śmiesznie wyglądać jak podskakuję w rytm muzyki
drama jest offline Zgłoś do moderatora