2009-04-03, 18:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cześć wszystkim 
Dziś pracowity dzień i w pracy i po niej - całe popołudnie na świeżym powietrzu, bo w końcu zabrałam się za porządki przed domem na trawniku - a po zimie trochę syfu się nazbierało 
A jutro będziemy wędzić kiełbasę 
Cytat:
Napisane przez nicky_1981
Witam! Dawno nie zaglądałam, więc wpadłam sie przywitać! Dzien doberek, swiat jest piękny!!!!
Zmykam do pracy, a po pracy obowiązkowy, codzienny spacer nad zalew. Pa
|
Kochana, a jak się czujesz ogólnie ?
Kiedy idziesz do ginki teraz ?
Ja idę we wtorek 
Cytat:
Napisane przez annabel_lee
Piszę dopiero teraz, bo wczoraj byłam w szpitalu i zaglądałam na Wizaż tylko przez internet w telefonie, a ten tak się mulił, ze nie dało rady nic napisać  Ja jestem już w domku, wczoraj o 10 miałam zabieg, bez komplikacji, chciałam uciec do domku już wczoraj, ale mi nie dali  Ale powiem Wam, że byłam w szoku jaka sala mi się trafiła. Dwuosobowa z własną łazienką  Śmiali się z nas, że dostałyśmy VIPowską salę 
|
No to super, że tak w miarę szybko udało Ci się wyjść - zawsze lepiej w domu i przyjemniej w domu niż w szpitalu 
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka
Ja mam dołka. Liczyłam na tą pracę, i co? Jestem druga. Wrrrr..... Nawet to, że piękna pogoda mnie nie pociesza...
|
A ja ciągle za Ciebie trzymam 
Cytat:
Napisane przez SELKA*
Już po wizycie. Właśnie zbieram się do szpitala. Mam już tego dosyć  Miłego weekendu dziewczynki, bo na pewno się w tym czasie nie pojawię...
|
Kochana ściskam Cię mocno , no i wracaj do nas szybciutko 
Cytat:
Napisane przez tola3804
Co do spacerku jestem za. Bandola ustanów jakiś dzień w przyszłym tygodniu, ja już się dopasuję, no chyba, że do nowej pracy będę musiała iść.  Ale mam poczucie humoru, co? 
|
Tola - różnie to może być jeszcze
|
|
|