Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-03, 18:38   #1822
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
O kochana na mnie w sklepie kupić to oj....
ja zawsze przeważnie szyję sukienki, bo ja bezcyckowiec za to biodra szerokie.

Dawno w Rzeszowie nie byłam...oj dawno.

a masz kogoś w Rzeszowie?

Jane mnie uczyła grac koleżanka na gitarze- sąsiadka. Ja byłam gdzieś w 7 czyósmej klasie. I ona chodziła do skzoły muzycznej a ja codziennie do niej przychodziłam. I za każdym razem po lekcji uczyła mnie tego, czego się sama nauczyła. A ja jako że miałam w domu taką podróbe gitary (ta moja jakas hawajska, taka miniaturowa, ale dźwieki wydaje, ciocia ja ze Stanów przywizła kiedyś czy podała w paczce, juz nie pamietam). I potem sie sama dalej uczyłam, pisałam chwyty, i piosneki przepisywałam z chytwami troszke sama też tworzyłam To były czasy....
a wiesz...ja nawet nie pamietam jak sie struny nazywaja...w każym razie ja mam te plastikowe na mojej mini gotarce i są superowe. Zreszta na takich się fajnie gra. Kiedys mogłam godzinami i nie bolały mnie palce, a wczoraj po 10 minutach mi odpadaly (na tej rece, gdzie se własnie gryf trzyma). Ale jak ktos duzo gra, to oopuszki twardnieja i sie juz olu nie czuje
My z Tz na chwile wyszlismy do drogerii i kupiłam maske na włosy nowa, za całe 4,8. Zadna znana firma, ale mam przeczucia, ż bedzie super. No i oczywiscie kupilismy piwka. A niedlugo zmiatam do domu, jutro rano sie trzeba poopalac, zeby jakos wygladac. Mam nadzieje, ze to ostatni ciezki łikend w sensie piania pracy i wakacje do czerwcfa bede miala.

Jane ja tez jestem wybredna, no nie powiem że w takich rzeczach jak wózeczki, bo jesczez nie, ale w tego typu a jakie Ty odzywke i szampony uzywasz??bo jestem ciekawa, zobaczymy czy nie padne na zawał i nei bede kazala Ci tego odłozyc.

Piwusia ja tez nie mam Twojego konta na NK, mogłabys mi podac łaskawie??ile w ogóle nasza Piwusia ma lat, chyba tsrasnzie młoda jest...ciekawe czy młodsza ode mnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora