Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VIII
Wątek: Scent Bar VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-03, 20:56   #1036
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Scent Bar VIII

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
A którą wersję, Madziczko? Tę kanadyjską, miniserial z Meg Follows, tak? Mam i czasem sobie przypominam To jeden z filmów, które zdarzało mi się oglądać z mamą, poza tym to gusta mamy raczej różne.
Śliczna kocianna w avku
Lubisz wracać do filmow i seriali, które już wielokrotnie widzialaś? Ja też tak mam, jest wiele filmow ktore oglądam na krągło. Ostatnio wałkuje "Imię Róży" i serial "Ja Klaudiusz". W przypadku Imienia Rózy ksiązkę zmęczylam i to z racji kierunku stuidów, natomiast Klaudiusza w wersji ksiązkowej czytam na okrągło. Nawet w podpisie wrzuciłam sobie przystojniaczka Postuma - gral go John Castle. Miodzio nie facet!
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
I będę prosić o kciuki w następnym tygodniu za ten roczny wielokrotny biznes...
Trzymam kciuki wedle życzenia

Gothic, tak się zastanawiam. Jesli sprzedająca wiedziala o uszkodzeniu, to czemu do cholery nie zabezpieczyla odpowiednio butelki? Pomijam juz fakt, że wystawianie aukcji uszkodzonego przedmiotu (a tu nie chodzi o małe zadrapanie) jest zwyczajnym świństwem. Nie wiem na co ona liczyla, że poczta przetransportuje jej paczkę w pozycji pionowej?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655

Edytowane przez Aggie125
Czas edycji: 2009-04-03 o 20:57
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora