Codziennie dużo chodzę pieszo,przeważnie jest to około 60 minut,codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym 20 minut i staram się chociaż 3 razy w tygodniu ćwiczyć przy muzyce ok. 30 minut.
Dużo piję,rano piję na czczo szklankę wody niegazowanej, po śniadaniu pokrzywę,a w ciągu dnia herbatę zieloną i czerwoną i wodę mineralną niegazowaną, na śniadanko jem owsiankę z otrębami,owoce jem tylko przed południem,na kolację jem tylko białko,przewaznie chudy twaróg 0 % tłuszczu,zero słodyczy,ziemiaków,chipsó w,alkoholu.
Np. mój dzisiejszy jadłospis podaję:
Na czczo godz.8.30: 1 szklanka letniej niegazowanej wody
I śniadanie godz.9.00: serek wiejski lekki z Piątnicy 3 % tłuszczu 150 g,3 łyżki płatków owsianych,1 łyżka otrębów,do tego pokrojone w małą kosteczkę 3 rzodkiewki i kawałek surowej czerwonej papryki,
II śniadanie godz. 12.00: 1 grapeifruit 25 dag,1 jabłko 15 dag , 1 jogurt naturalny 2,5 % tłuszczu z Łowicza (180 g)
Obiad godz. 15.00: pół ugotowanego bez skóry skrzydła z indyka+ugotowana czerwona kapustka lekko posolona,z suszonymi śliwkami i kwaskiem cytrynowym +6 oliwek
Podwieczorek 18.00: pół ugotowanego bez skóry skrzydła z indyka +salaterka zupy ugotowanej z mrożonek "Warzywa na patelnię" -kalafiorki,marchewka,faso lka,cukinia,cebula (ugotowana na skrzydle z indyka bez skóry)
Kolacja będzie o 22.00,bo dziś długo oglądam telewizję :1/2 kostki chudego twarogu 0 % tłuszczu z Łowicza,tj. 100 g
Napoje codziennie te same: po śniadaniu szklanka pokrzywy,przed obiadem i po obiedzie herbata czerwona w kosteczce 3 razy zalewana, czyli 3 szklanki,po południu i wieczorem herbata zielona sypana 3 razy zalewana,czyli też 3 szklanki i w międzyczasie popijałam też wodę niegazowaną.
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------
Ale mnie śmieszycie z tym swoim sadłem przy 60 kg,chyba jeszcze sadła nie widziałyście