2009-04-03, 23:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Świetlikowa Kraina, czyli świat kolorowych różności ;)
)) Ale piękna wiosna przyszła!!! Warto było czekać Jakie to wspaniałe kiedy świat odzyskuje zapachy i barwy Zima to chyba serio taka zła czarownica, stara i zgryźliwa, dobrze, że sobie poszła. 
I teraz wszystko zmienia się tak szybko.... Czuję tą wiosnę w sercu i duszy. Czuję przypływ energii. To wspaniałe po zimowej wegetacji!!! Szkoda że nie mogę tej energii wykorzystać na tworzenie różności, czyli na to co najbardziej kocham... Zaczęłam wiele prac, kwiaty na antyramkach, kartki świąteczne na folii itp., mam już kontury do tego wszystkiego, ale brak mi czasu, żeby to skończyć...
Dziewczyny skąd bierzecie dodatkowy czas, szczególnie teraz przed świętami, na Wasze hobby?
Moze też nie wiecie w co ręce włożyć Chciałoby się coś sprzątnąć po zimie, wczoraj siałam podstawowe warzywka na działce u rodziców, a tu moja Gabi nie ma butków na wiosnę, mama świruje i codziennie piecze babkę - dąży do doskonałości i eksperymentuje przed świętami. Same świry wokół mnie. I jak tu nie zwariować.
Ale juz nie przynudzam Tylko pokażę Wam kilka zdjęć 
Kwiatuszek i motylek to z piłeczki ping pongowej i sztywnej folii, bardzo wesołe były - niestety to było w zeszłym roku i moja córeczka już się nimi zajęła 
Żonkilki sa na sztywnej folii - wiszą mi właśnie przed nosem a tulipanki na antyramie - pojechały do przyjaciółki.
I na koniec świąteczny zajączek z zeszłego roku, którego uszyłam z cienkiego filcu i wypchałam watą.
Pozdrawiam słonecznie 
PS.
Titania
Dziękuje za życzenia wytrwałości - bardzo mi to potrzebne. 
Just-in
Bardzo się cieszę, że wrócisz i dziękuję za komplementy
|
|
|