Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - HELP !!! - jestem w końcu latem czy wiosną?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-17, 21:36   #1
ani20
Raczkowanie

HELP !!! - jestem w końcu latem czy wiosną?

Juz sama nie wiem jedni twierdza ze jestem latem inni wiosna a jeszcze inni ze typem pieszanym no wiec pomocy kim w koncu jestem?

1. opalam sie najpeier na czerwono pozniej ladnie brązowieje
2. moje oczka sa niebieskie ale taki granatowy odcien teog niebieskiego, obwodki sa lekko ciemniejsze niz calosc, w jednym oku mam pomarancozwa kropke
3. piegow nie mam czasem w lato pojawiaja mi sie od slonca takie lekko zloto brazowe na nosku
4. trudno okreslij powiedizabym jasna raczej bardziej bezowe choc z tendencja do zaczerwieniania csie, uzywam podkladow w bezu nie w rozu
5. naturalny kolor wlosow to to ciemny blond
6. sama nie wiem uwielbiam pastele w lato gdy jestem lekko opalona, ostanio ktos mi powiedzial ze ladnie mi w brazie bo dodaje mi wyrazu, pozatym lubie bialy, brudny roz, morski niebiesko -zielony, turkus, natomast w czarnym kiedys sie dobrze czullam choc na zdjeciach nie wygladam dobrze w tym kolorze

Prosze o pomoc, nie wiem w jakich kolorach najlepiej sie malowac i jak sie najlepiej ubierac?pozatym farbuje wloski na blond pasemka poniewaz w tym kolorze sie najlepiej czuje jak czasem zrobie tez brazowe pasemka to jakos dziewnei sie czuje taka malo atrakcyjna dla siebie wiec pasemka mam w blondzie raczej takim bialym blondize niz zoltym, nie wiem cyz ten kolor so mnie pasuje bardzo prosze o rady z gory dizekuje za pomoc
ani20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując