2009-04-04, 08:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Napisane przez centipede
U mnie w domu jest jeden to skubaniec tak kwitnie, jak szalony  w ogóle to piękne są te storczyki! a teraz chciałabym i do nas jakieś kwiatki bo na razie nie ma żadnych 
|
storczyki sa fajne, bo nie trzeba im poswiecac czasu ani specjalnie jakos pamietac o podlewaniu idealne kwiatki dla mnie, dlatego na moim parapecie stoja tylko i wylacznie storczyki 
Cytat:
Napisane przez centipede
Kulturystka się z Ciebie robi jak nic  ale to dobrze, wyjdzie Ci na zdrowie 
|
Cytat:
Napisane przez lusmarija
Lain tylko żebyś za jakiś czas nie wyglądała jak Pani kulturystka... tu rolki... tam areo... szalejesz 
|
e no bialek ani kreatyny nie jem wiec gora miesni mi nie grozi a takie aero, roleczki, rower itp. w polaczeniu z l-karnityna i IzoPlusem (ktory rowniez zawiera l-karnityne) spowoduja szybsze spalanie tluszczu w ogole z tego co wyczytalam w necie to ta l-karnityna ogolnie bardzo zdrowa jest niektorzy o niej mowia witamina BT 
za to kumpele z ktorymi chodze na aero maja teorie, ze trzeba jesc bialko zeby spalal sie tluszcz a nie miesnie... dla mnie troche ta teoria dziwna, ale zobaczymy co im z tego wyjdzie... poki co zastepuja kolacje koktajlem bialkowym (2,5kg tego maja ). ciekawe czy rzeczywiscie schudna czy urosna. moj TZ sie smial, ze takie bialko to sie na mase wsuwa, a nie na schudniecie ja tam sie nie znam, ale cos mi sie to nie widzi, wiec wole l-karnityne
Cytat:
Napisane przez centipede
U Was też taka piękna pogoda za oknem?  teraz to najchętniej wybrałabym się na jakiś spacerek, tak pięknie!
|
slicznie jest 
chetnie poszlabym na rower, ale TZ sie zglosil na ochotnika do pracy, wiec musi przesiedziec od 10 do 14 (ale dostaje za to kase jakby siedzial normalnie 8h, a w tygodniu moze sobie odebrac z tej okazji dzien wolny, wiec sie oplaca )
zoladek mi sie chyba skurczyl wczoraj zjadlam tradycyjnie przystawke, salatke, do tego wypilam pol litra wina (bo wzielismy litrowa karafke) i sie ruszyc nie moglam i w tym momencie chyba nadal jestem najedzona wczorajsza kolacja, bo mi sie w ogole jesc nie chce 
TZ wczoraj calkowicie zniszczyl moja dietke,bo jeszcze po kolacji skoczylismy na piwko.... wole nawet nie liczyc ile kalorii wchlonelam zeby sobie humoru nie psuc
|
|
|