2009-04-04, 08:50
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx
Też ostatnio tak sadze zawsze jadłam niezdrowe "smieciowe" rzeczy teraz zajadam sie sałatkami do tego grilowany cycek kurczaka i jestem najedzona  Odstawiłam też gazowane napoje itd. musialam bo to bardzo ważne do mojego zdrowia przez cukrzyce o która nie dbałam a teraz to sie zmieniło  i mam dużooo energi no i schudłam jeszcze 
|
A co człowiek ma zrobić by przytyć... kurcze jak to świat nie równo rozdał 
Cytat:
Napisane przez isa666
Dobry Znów dziś się zapowiada piękny dzień Za godzinę wybywam do Krakowa; mam nadzieję, że szybko pozałatwiam sprawy w dziekanacie i wystarczy mi czasu na małe zakupy w Kaziu
Melduję, że Effaclar K pomógł na moją gulę Jeszcze ze 2-3 razy ją posmaruję na noc i powinna zniknąć.
A co do odchudzania, to chyba nie taki głupi pomysł z sałatkami itp., ale ja jakoś tak sałatek solo nie lubię(tzn. zjem, ale nie żeby to było coś za czym bardzo przepadam) No, ale może się przełamię. Lubię np. grecką czy taką z kawałkami kurczaka w panierce...myślę, że mogłabym sobie do pracy takie coś zabierać No i kupię sobie twarożek, świeży szczypiorek, pomidora, ogórka, rzodkiewkę i będę sobie robić wiosenne zdrowe kanapeczki 
|
To super Isa 
Cytat:
Napisane przez aante_e
Hej
Słonko mnie obudziło, uwielbiam taką wiosenną pogodę 
Zaraz idę nałożyć Waxa na włosy, zrobić peeling i maseczkę, pofiltruję się i będę się opalać na balkonie. I poczytam na kolokwium.
Miłego dnia Dziewczynki 
|
Miłej nauki i powodzenia na kolokwium -
|
|
|