Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 09:01   #4741
alusia1989
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Ewlyn, ale ja zjadłam pestki z dyni. Tylko mi effa napisała, że mogłam je zjeść z jakimś jogurtem, a właśnie go nigdzie dostać nie mogłam. A myślałam, że nie będzie problemu. Więc zjadłam same. A co do warzyw, staram się dokładac do każdego posiłku, tylko okazuje się, że zawsze za mało. A ja mam taki problem niestety, że od jakiegoś miesiąca mniej więcej, bardzo szybko się najadam. W szkole dawniej potrafiłam zjeśc kromkę i już po niej byłam przejdzona. Na tej diecie też nie potrzebuję dużo. Czasami w ogóle nie potrzebuję przekąsek, ale jem oczywiście. Dlatego jak np. do piersi z kurczaka, albo np. do twarogu dodaję warzywa, to po prostu nie jestem w stanie ich zjeśc ogrom. Jem oczywiście, ale boję się zjeśc więcej - ze względu na problemy z przejdzeniem. I nie wiem jak to rozwiązac:/

telik, Ty jesteś wspaniała po prostu! Po śniadaniu sobie to przepiszę wielkimi literami i powieszę w kuchni! Tego mi właśnie brakowało! Dziękuję Ci bardzo

A suknia ... śliczna! Powiem Ci, że bardzo fajną masz figurkę. Chciałabym kiedyś taką figurę osiągnąc..

A ja od siebie chciałam dodac, że pomimo tego, że pewnie nie schudłam na tej diecie nic, to i tak cieszę się, że na nią przeszłam. Czuję się lepiej. Nie mam napadów głodu, kiedy zazwyczaj jadłam słodycze, albo mnóstwo niezdrowego jedzenia. Pilnuję tego, żeby posiłki jadac jak najbardziej regularnie. Jestem ogromnie zadowolona ze swojej decyzji! Kryzys z pierwszych 2 - 3 dni odszedł w zapomnienie.

Edytowane przez alusia1989
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:02
alusia1989 jest offline Zgłoś do moderatora