2009-04-04, 09:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez madziarra
U mnie to była zawsze taka wymówka, że brak czasu, że daleko itp., ale fitness kluby otwarte są teraz tak długo, że na pewno każdemu udałoby się wygospodarować trochę czasu
Jak to mawiam - Nie masz czasu ? Znajdź sobie dodatkowe zajęcie 
|
Też to już kiedyś słyszałam może jak moja magisterka choć trochę ruszy do przodu to uda mi się znaleźć trochę czasu, na razie w wolnych chwilach przetrząsam internet w poszukiwaniu literatury, a to niestety nie takie proste
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Dziękuję za pozwolenie  Właściwie to mam 3, bo 1 to herbata EA a to się dla mnie nie liczy jako perfumy tylko jakaś woda, mgiełka  A 1 stoją w szafie nawet nierozpakowane i chyba pójdą na All 
|
Też mam miniaturkę tej EA i ona rzeczywiście ulatuje w błyskawicznym tempie A mi się po naszych ostatnich wizytach w perfumeriach zachciało jakichś nowych perfum, takich świeżych, wiosennych może przy okazji następnego zlotu pomożecie mi coś wybrać
Cytat:
Nie  Chyba, że Ela ma na myśli moje "szaleństwo" spożywcze 
Ale czy 3 paczki chipsów i 2 czekolady to tak dużo? 
|

Cytat:
A kusiła mnie kulką Garniera i brązerem EL  Ale ja jestem twarda, kupię dopiero jak skończę sztyft Rexony a że jeszcze go nie zaczęłam  to akurat NK przetestują Garniera i się okaże co to warte 
|
Ja użyłam wczoraj i sprawdził się rzeczywiście świetnie, co prawda nie szalałam tam więc nie miałam okazji się spocić, ale poużywam dalej i zdam ci relację
|