2009-04-04, 10:11
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: rzucić palenie
Cytat:
Napisane przez dorotkaw
Laksmi,ja nawet przez rzucanie nalogu stwierdzilam ze teraz to po co isc na impreze kiedy nie mozna zapalic ,po co spotykac sie ze znajomymu jak nie pale?? po co mi taras jak nie siade i nie zapale ?? i takie tam rozne "po co??"" i chyba dola przez to zalapalam ,ale trzeba bylo troche pomyslunku,paru cieplych slow mojej kolezanki ktora juz sporo nie pali zebym troche milej spojrzala na ten swiat,ja tez uwielbiam palic ale juz tego nie robie ,tak jak wielu innych rzeczy ktore lubie a nie zawsze mozna robic,Zauwazylam ze im mniej mysle o fajkach i przeszlam z tym niepaleniem na porzadek dzienny tym mniej podjadam,moze waga nie zmalala tak bardzo ale czuje sie nieco lzejsza a to juz duzo dlatego miejmy same pozytywne myslenia i usmiech na twarzy i damy radę !! 
|
To prawda ze pozytywne myslenie bardzo pomaga , odzwyiasz energia wlasnie to na co kierujesz swoja uwage. Dla tago staram sie jej zbytnio nie kierowac na papierosy Co do diety to nie jest zbyt ciekawie przytylam znowu kilo-jest 66kg na wadze. Co prawda schudlam wczesniej cztery wiec to sa zawsze te dwa kilo do przodu ...teraz jednak juz nie moge wiecej tyc i staram sie siebie przygotowac psychologicznie na wziecie sie ponownie za dietke .
68-66-63-60-58
|
|
|