Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 13:01   #4828
a taka sobie
Raczkowanie

Dot.: Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. 4

Cytat:
Napisane przez schiele Pokaż wiadomość
mhmm..... mam pytanie jak wszytskie tutaj- nie moge juz spac, jesc... ach.... mialam dostac okres w czwartek wedlug moich obliczen- 28 dnien zawsze tak mi wypada- albo jeden dzien wczesniej- dzis sobota a okresu jak nie ma tak nie ma;/ kilka krostek na twrzy sie pojawilo- kilka.... brzuch nie boli...a wspolzylam ze swoim chlopakiem 6 dni temu- wiec to chyba nie byly dni plodne.... przeraza mnie fakt ze robilismy to bez zabezpieczenia;/ wytrysk nastapil na brzuch ale niepokuj zawsze pozostaje;/ bo nie wiem co zrobic...biec po test, strzelic sobie w glowe.... czy.... wymyslec cos inneg..... moze mi ktos doradzic cos.... bo czuje sie gorzej;/ czy mozliwe ze ta piekna pogoda spie***yla mi okres???? help help
jak narazie nie masz sie czym przejmowac ja na okres czekalam 19 dni tyle mi sie spoznij dopiero teraz dostalam i tez mialam obawy bo bez zabezpieczenia ale zrobilam test po 14 dniach ale byl negatywny a okres po 19 dostalam takze narazie spokojnie
a taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora