2009-04-04, 14:45
|
|
Raczkowanie
|
jajniki ??
Hej.
Mam problem i wiem ze najprawdopodobniej waszą odpowiedzią bedzie : idz do ginekologa. I właśnie o to chodzi że zapisałam się ale dopiero na 20 kwietnia , a to tak daleko ...Obawiam się , że do tego czasu zamartwię się i wymyślę sobie sto chorób a może sie okazać że o nic aż tak wielkiego.
Otóż od niecałego roku współżyję z chłopakiem.
Wiadomo że na początku bywało różnie , czasami bolało mniej czasami bardziej , ale po miesiącu już było ok i tylko czasami na początku przy wejściu bolało. Teraz po 10 miesiącach zaczeło dziać się coś co mnie niepokoi. Przy sexie bolą mnie jajniki ( o ile to one, no ale co innego może boleć na dole po bokach ? ). Pozycje które kiedys sprawiały mi przyjemnośc teraz sprawiają ból. Nie mogę pozwolić sobie na pozycję z nogami na nim ( i na parę innych , np. od tyłu) gdyż strasznie boli ... Ból czasami jest gdy normalnie leżę w łózku , taki pulsujący ... Podejżewam że to jajniki, ale dlaczego bolą? zapalenie , może coś poważniejszego ? może któraś z was miała podobne bóle i może mi coś o tym powiedziec , uspokoić albo nastawić na coś gorszego , no nie wiem ...
Dziękuję z góty za wszystkie odpowiedzi
|
|
|