2009-04-04, 17:10
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Solarium :/
Cytat:
Napisane przez aluniaa007
Monisia bardziej mi chodzilo o stosowanie balsamu pomiedzy chodzeniem na solarium  przed solarium nie uzywam balsamow brazujacych 
|
No mi też o to chodziło...o zastosowanie np balsamu i za 2 dni np na solarium...o coś takiego mi chodziło,a nie o to, że przed samym pójściem
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Pusiakg_1987
Mam 22 lata a jeszcze nigdy nie byłam na solarce (pewnie dlatego, że szybko się opalam na słoneczku naturalnym). W tym roku sobie pomyślałam, że czas spróbować solarium-nawet z ciekawości ale tu się pojawia problem! Prawie od roku biorę tabletki antykoncepcyjne......czy naprawdę nie mogę się opalać w solarium?????? Czy któraś z dziewczyn tu wypowiadających się bierze tabletki antykoncepcyjne i chodzi na solarium?????
|
Moja siostra bierze tabletki i chodzi na solarium i nic jej nie jest...plam żadnych niema...lecz nie zapewnię, że opalisz się bez plam.Wydaje mi się, że wiele kobiet używa tabletki i chodzi na solarium,bo nawet nie zdaje sobie sprawy,że nie powinno się.No i najczęściej jest tak, że nic im nie jest
|
|