Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 20:05   #3071
vana
Raczkowanie

GG do vana
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez Kawwaa Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze P sponsorowane przez kiełbasę:

Ś: bułka jęczmienna 100g obie połówki z masłem, 1 z serem żółtym wędzonym, schabem, pomidorem i ogórkiem a 2 z łososiem wędzonym, ogórkiem i chrzanem wasabi, grejpfrut, pomarańcza, cappuccino kocham wędzony ser i łososia pycha!

Kawa z herbatą

ŚII: drożdżówka z marmoladą, kubas kakao mniaaam!

O: zupa ogórkowa, zabielana, z mięsem już miałam marudzić, że mało, ale w porę spojrzałam na obiad nr 2
kawa z mlekiem 3,2%, mars <- kocham marsy!

Ognisko
czyli obiad nr 2: 2 kiełbasy grillowe, 2 bułki kajzerki, dużo keczupu i musztardy, 3 ziemniaki z ogniska ja dzisiaj miałam grilla za to i jadłam prawie to samo - do ziemniaków sos czosnkowy i jeszcze pieczoną cebulę. telepatia?

P: jabłko
lód rożek, orzechowy
paczka sezamków
cappuccino pycha!

Przed chwilą: 2 kawałki szarlotki, szklanka mleka z miodem domowe ciacho? chcę już święęęta ;p

K będzie w przerwie "Jak oni śpiewają"----> znowu kiełbacha (przywieziona z ogniska i odgrzana w mikrofalówce), chleb z masłem i musztarda mniam!

I może coś tam jeszcze po drodze wpadnie, zapowiada się długi wieczór, więc .... a niech wpada, nie masz sobie czego żałować

Oczywiście proszę o ocenkę
ślicznie!

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
a ja chyba się pożegnam z tym wątkiem...
? ja też się nad tym zastanawiałam, ale chyba jeszcze trochę tu pobędę. hm, czyżbyś stwierdziła, że ten wątek nie pomaga w pełnym wyjściu z ED?
buzi niunia
walczę!
vana jest offline Zgłoś do moderatora