2009-04-04, 20:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)
Cytat:
Napisane przez olasia99
Jeżeli o tekst, to okej, ale z melodią wolałabym coś spokojnego 
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------
ale wiadomo , w trakcie oglądania filmu raczej ludzie nie będa na slowa zwracac uwagi a na melodię . W końcu nie każdy będzie potrafil to sobie przetłumaczyć 
|
ja zwracam uwage na słowa, nie wyobrażam sobie sceny, np. no w lesie, kiedy E. zostawia B. a ktoś w tle śpiewa o żółciutkich kwiatkach.
soundtrack jest dla mnie jedną z najważniejszych kwestii, jeżeli chodzi o film.
Cytat:
Napisane przez EfC!@
Uwielbiam Rechelle  Ma fenomenalne włosy i mogę ją oglądać w każdym wywiadzie. A Tylor chce się wypromować, nie przeszkadza mi to. Trudno, żeby Kirsten albo Rob ciągle udzielali wywiadów. Po pierwsze byłoby to nudne, a po drugie ani jedno ani drugie (według mnie) nie potrafi ich profesjonalnie udzielać  Rob odpowiada na pytania jednym zdaniem a Kirsten znowu wygłasza jakieś rozprawki...
|
zgadzam się Rechelle jest piękna, inteligentna i nie przeszkada mi to, że udziela wywiadów (których ja aż tak wiele nie widziałam znowu)
I myśle, że role miała ważną, nawet.
Prawda Jacksona mało sie udziela w promocji niestety, ale idąc tym tropem jego rola też nie była specjalnie rozbudowana
Edytowane przez these-words
Czas edycji: 2009-04-04 o 20:32
|
|
|