Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 22:12   #2639
motley
Zadomowienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Ufff trochę po łebkach ale nadrobiłam zaległości

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Po drugie tlumacze się z mojej dluuuugiej nieobecnosci... No wiec... pisalam Wam ostatnio, ze siadl nam net i ta firma z ktorej mielismy neta nic nie zamierzala z tym zrobic, wiec tz sie wkurzyl i rozwiazal umowe z ta firma...wtedy bylam prawie 3 tygodnie bez neta... podpisalismy umowe z 2 firma - przez tydzien super wszystko dzialalo a nagle trach i po necie... przez prawie tydzien znow go nie bylo, ja juz wkurzona na maxa co dzien tam dzwonilam a te babki mnie wkurzaly bo najpierw przez 3 dni to w ogole nie wierzyly ze sie zepsulo, a przez kolejne sciemnialy ze jutro... no ale w koncu jest net, ale dla mojego uzaleznienia to byla katorga bo nawet w pracy nie moge sobie posiedziec na necie bo mam prawie wszystkie strony zablokowane.... Az strach sie bac ile pewnie mam nadrabiania hmmmm...
Spóźnione życzenia również ode mnie

przypomniała mi się nasza historia z telefonem. My nie używamy praktycznie stacjonarnego telefonu ale mamy neostradę. Telefon mamy wyciszony i praktycznie z niego nie dzwonimy ani nie odbieramy bo i tak w zasadzie nikt znajomy nie zna tego numeru. Pewnego dnia telefon przestał działać ale internet chodził więc się tym nie przejmowaliśmy. Po jakichś 3 miesiącach doszliśmy jednak do wniosku, że głupio tak płacić abonament za telefon, który jest głuchy więc zgłosiliśmy usterkę. Przyszedł miły pan i pogrzebał coś w takiej puszce telefonicznej w ścianie (nie wiem jak to się fachowo nazywa) i powiedział, że już będzie ok... no ale nie był. W końcu TŻ się wkurzył i zaczął przeglądać te wszystkie telefoniczne instalacje i co się okazało? Nieco ponad 3 miesiące wcześniej trafił do nas kocurek, który po prostu nasikał w jedno gniazdko i zaśniedziały w nim styki... taka była przyczyna niedziałającego telefonu

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o nazwiska, przypomniała mi się pewna historia...
Pewna staja radiowa oglosłakonkurs na najśmieszniesze nazwisko.
Pierwsze miejsce zajęło małżeństwo-on Chrzan, ona Jedlik. Co w tym smiesznego?
Gdy sIę pobierali ksiądz na zapowiedziach powiedzaiła że w związek małżeński mają zamiar wstąpić JEDLIGÓWNA Z CHRZANEM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
o matko

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
właśnie wróciłam do domku z moja sukieneczką, już wam wklejam zdjęcia
ślicznie w niej wyglądasz

kotekMamrotek, stokrotka24 dzięki za opinie o mojej sukni

strippi gratuluję pracy

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora