Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ona nie jest gotowa :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 22:00   #3
travis
Zakorzenienie

GG do travis
Dot.: ona nie jest gotowa :(

Cytat:
Napisane przez maciekk123456 Pokaż wiadomość
mam 22 lata i mam prosze a w zasadzie sprawe ktora mnie trapi i irytuje.Mam dziewczyne od 6 miesiecy i 12 dni i wciaz nie uprawiamy sexunie wiem o co chodzi z tym calym nie jestem gotowa, wszytsko wyglada na to ze jest ok kochamy sie mocno i ufamy sobie jest naprawde dobrze ale wciaz brakuje tego dopiecia na ostatni guzik.mowi ze mnie kocha i chce to ze mna zrobic ze jestem tym jedynym (ona jest dziewica ma 18 lat)prosze napiszcie mi cos z kobiecego punktu widzenia bo nie wiem co sie stanie ze mna swiruje jak patrze na inne kobiety,kazda zaczyna mi sie podobac i nie wiem co sie moze stac jak gdzies pojade (na studia do wroclawia z dala od wa-wy )stresuje mnie to i pomimo ze ja bardzo kocham i zalezy mi na niej naprawde jest mi ciezko, ona wie co mi chodzi po glowie i jaki jestem nawet juz powoli zaczynamy rozmawiac o zareczynach ale w tym temacie jest cicho, wciaz nie jest gotowa

jestescie ze soba 6 miesiecy, Ona ma 18 lat.ma prawo byc nie gotowa.a co to znaczy? ze nie jest pewna czy chce to zrobic, czy to Ty. i ma do tego prawo bez wzgledu na wiek a tymbardziej kiedy jest taka mlodziudka.6 miesiecy to nie duzo uwierz mi