Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 22:13   #3710
edyta0131
Raczkowanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez Salomea1;11761305

Dzisaij po raz pierwszy młoda spacerowała w spacerówce, troszkę się obawiałam,że będzie marudzic że mamy nie widac, ale okazało się ze świat jest ciekawszy.:D

[B
Edytko[/B] - bardzo chętnie spotkałabym się na spacerku w Zamościu, ale teraz na świeta to nie dam rady, bo za krótko będę, a chciałabym,żeby rodzice i teściowie troszkę małą zobaczyli.
Prawdopodobnie w maju przyjadę na dłużej to wtedy... a Kalinowice są niedaleko ode mnie bo ja na nowym mieście mieszkam, a kiedyś miałam koleżankę z podstawówki z Kalinowic, stolarnie mieli.
Zamarzył mi się wyjazd do Zwierzyńca - niedobra ty, koniecznie pójdź na lody i pokaż Laurce konika polskiego.
Moja mała wczoraj przesiadła się do spacerówki I taka zapatrzona na świat jest, że nie może się nadziwić chyba, bo takie smieszne minki stroi
Jak będziesz się wybierała w rodzinne strony, to pamiętaj o mnie, może wtedy jakiś wspólny spacerek A jeżeli chodzi o Nowe Miasto, hmmm... 20 lat mieszkałam na Polnej Jutro na te lody to się chyba skuszę
Moja Laurka już pospała Siedzi obok mnie i się uśmiecha Mam nadzieję, że długo tak nie będzie siedzieć
Dobranoc Mamusie, ja zmykam poprasować tę wielką stertę prania, bo mi jakoś tak nie pasuje do mojego czyściuteńkiego domku
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora