2009-04-04, 22:13
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
Napisane przez Salomea1;11761305
Dzisaij po raz pierwszy młoda spacerowała w spacerówce, troszkę się obawiałam,że będzie marudzic że mamy nie widac, ale okazało się ze świat jest ciekawszy.:D
[B
Edytko[/B] - bardzo chętnie spotkałabym się na spacerku w Zamościu, ale teraz na świeta to nie dam rady, bo za krótko będę, a chciałabym,żeby rodzice i teściowie troszkę małą zobaczyli.
Prawdopodobnie w maju przyjadę na dłużej to wtedy... a Kalinowice są niedaleko ode mnie bo ja na nowym mieście mieszkam, a kiedyś miałam koleżankę z podstawówki z Kalinowic, stolarnie mieli. 
Zamarzył mi się wyjazd do Zwierzyńca - niedobra ty, koniecznie pójdź na lody i pokaż Laurce konika polskiego  .
|
Moja mała wczoraj przesiadła się do spacerówki I taka zapatrzona na świat jest, że nie może się nadziwić chyba, bo takie smieszne minki stroi
Jak będziesz się wybierała w rodzinne strony, to pamiętaj o mnie, może wtedy jakiś wspólny spacerek A jeżeli chodzi o Nowe Miasto, hmmm... 20 lat mieszkałam na Polnej Jutro na te lody to się chyba skuszę
Moja Laurka już pospała Siedzi obok mnie i się uśmiecha Mam nadzieję, że długo tak nie będzie siedzieć
Dobranoc Mamusie, ja zmykam poprasować tę wielką stertę prania, bo mi jakoś tak nie pasuje do mojego czyściuteńkiego domku
|
|
|