Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 22:28   #1041
EfC!@
Zadomowienie

Dot.: Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Mam do was kilka pytań
1. Czy tylko mnie tak okropnie wkurzył wątek ciąży i Nessie?! (Nie wiem może jestem jakaś nie halo i wogóle ale jak czytałam 1 raz to jakoś to przęłknęłam, teraz czytam 2 raz i po prostu NIE MOGĘ bo zbiera mi się na wymioty i każda wzmianka na ten temat mnie drażni! Zwłaszcza absurdalna zazdrość Belli o to że Nessie może kochać Edwarda mocniej o.O )
2. Bella. W tym tomie jest dla mnie nie do zniesienia. w 1 tomie ja lubiłam. w 2 wręcz uwielbiałam i bardzo współczułam. w 3 ją tolerowałam. Ale w 4 ( a dokładniej to w 2 i 3 księdze ) po prostu jej nienawidzę. Wg mnie jest zwykłą hipokrytką i egoistką. O!
3. Gdzie jest opis mojej nocy poślubnej?! Czy tylko ze mnie taki napalony erotoman amator który tak na to czekał? Ehhh
Mnie osobiście wkurzyło podejście Belli i Edwarda do Nessie. A Bella w 4 tomie... No cóż dojrzała to ona nigdy nie była Na opis nocy poślubnej chyba każda z nas czekała, tak samo jak i na scenę walki.

Już wiem co się stało dla Jacksona:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100monkeys.jpg (89,7 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez EfC!@
Czas edycji: 2009-04-04 o 22:30
EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując