Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomozcie z wyborem?drogie podrozniczki;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-05, 08:24   #1
ultraviolet21
BAN stały

Pomozcie z wyborem?drogie podrozniczki;)

Witam was wszystkie kochane serdecznie zwracam sie do was z prosba o porade .To beda moje i Tż drugie wakacje w moim zyciu za granicą ,rok temu w lipcu bylismy w Egipcie (Hurghada) bylismy bardzo zadowoleni ,bardzo podobaly nam sie krajobrazy pustynne i ogolnie cala atmosfera.W tym roku rowniez planujemy wybyc w podroz i rowniez w lipcu ,wiec najwyzszy czas zabrac sie za wybieranie miejsca oraz odpowiedniego hotelu.

Bierzemy pod uwage 4 miejsca:

-Tunezja
-Maroko
-Majorka
-Teneryfa

ja tunezji sie troche obawiam bo naczytalam sie ze jest tam strasznie brudno i nie ma ekskluzywnych hoteli.
Natomiast w maroku i teneryfie boje sie ,ze woda bo to juz wkoncu otwarty ocean bedzie za zimna (albo srednia) na dluzsze kapiele -moze ktos sie orientuje jaka jest tam temp.wody w lipcu?

Natmoiast Majorka nie pasuje zbytnio mojemu Tż bo uwaza ze za blisko ,ze to Europa hehe teneryfa tez lezy w europie ale to juz mu nie przeszkadza .

Kochan prosze poradzcie gdzie najlepiej sie wybrac zeby bylo pieknie ,goraco ,ciepla woda i piekny hotel ( hotel na prawde ma byc wypasiony nawet do 4 tys za osobe)

Bede bardzo bardzo wdzieczna
ultraviolet21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując