Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-05, 10:16   #4933
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a co kupilaś
Ha takie różne zestawiki papierków z gadżetami typu druciki, kwiatuszki itp.
Zastanawiałam się nad dziurkaczami i takimi pieczątkami(nie wiem jak to się zwie profesjonalnie), ale nei wiedziałam co będzie lepsze na początek więc postanowilam najpierw coś poczytać i wtedy wybrać

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie no, chyba aż tak szybko sie nie psująAle mi babka powiedziała, że w mojej sytuacji(ortodontka, wiesz o co kaman) powinnam wyrwać i nie powinnam bardzo żałować, bo ósemki sa bardzo awaryjne
Nie mów, że ten film taki do d...Ale skoro klimat ok to to jest to o co mi chodziJa nas tez podziwiam, ale szczerze mówiąc ostatni film to oglądamy zawsze z na siłę otwartymi oczamiTym razem spróbujemy wyciągnąć znajomychTylko sobie przypomniałam, że na dzień później jesteśmy umówieni na big imprezę i nie wiem sama. Jeszcze jak mi ten film obrzydziłaś

ale pieprzą ci księża. Ja tam uważam, że jak jest sie dobrym człowiekiem do g komukolwiek do tego co się wyrabia w sypialni. Ja tego księdzu nie opowiadam co by sie nie miał czym podjarać
Ja miałam ten system 3 kroków z Clinique i jeszcze krem superdefense, jak dla mnie ta emulsja 3 krok jest za tłusta,a le dobrze nawilża a superdefense jest dobry na zimę, ale nie pod makijaz, bo się świeci, na stok jest w sam raz A jaki chcesz kupić? Mnie kusi pod oczu CliniqueA jeszcze kiedyś pisałaś o Biothermie - dostałam ostatnio próbke Aquasource i nie polecam. Mam skóre normalną, może troche w kierunku suchej, nie znam się.

łojejciu trzymaj się ziomie;D

Ale jestem wymęczona po dzisiejszym dniuLubię tak
Mam i testuje ten zestaw 3 kroków i dla mojej skóry jest fajny, tylko krem jakiś taki z lekka jakby wysuszający jest
A chciałabym kupić superdefense SF25, wyczytałam że kremy z filtrami są bardzo dobre dla naszych buzi

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jak bedziesz siedziec w wyrze i obijac sie z pisaniem to nie bedzie zadnego nowego watku
No właśnie

Ja właśnie wróciłam z Kościoła, ale czułam się tak słabo że szok!
Znikam zjeść świeżutki kajzerki na śniadanko, bo przed nic nie zjadłam i chyba dlatego było mi słabo..
Piszta coś kobiety

Aaaa ostatnio znalazłam wątek o kotylionach..Iii WY chcecie je mieć dla wszytskich gości czy raczej nie?Bo w niektórych rejonach PL jest taki zwyczaj(np. u mnie), ale sama nie wiem czy je chce

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora