nie no, chyba aż tak szybko sie nie psują

Ale mi babka powiedziała, że w mojej sytuacji(ortodontka, wiesz o co kaman) powinnam wyrwać i nie powinnam bardzo żałować, bo ósemki sa bardzo awaryjne

Nie mów, że ten film taki do d...Ale skoro klimat ok to to jest to o co mi chodzi

Ja nas tez podziwiam, ale szczerze mówiąc ostatni film to oglądamy zawsze z na siłę otwartymi oczami

Tym razem spróbujemy wyciągnąć znajomych

Tylko sobie przypomniałam, że na dzień później jesteśmy umówieni na big imprezę i nie wiem sama. Jeszcze jak mi ten film obrzydziłaś
ale pieprzą ci księża. Ja tam uważam, że jak jest sie dobrym człowiekiem do g komukolwiek do tego co się wyrabia w sypialni. Ja tego księdzu nie opowiadam co by sie nie miał czym podjarać

Ja miałam ten system 3 kroków z Clinique i jeszcze krem superdefense, jak dla mnie ta emulsja 3 krok jest za tłusta,a le dobrze nawilża a superdefense jest dobry na zimę, ale nie pod makijaz, bo się świeci, na stok jest w sam raz

A jaki chcesz kupić? Mnie kusi pod oczu Clinique

A jeszcze kiedyś pisałaś o Biothermie - dostałam ostatnio próbke Aquasource i nie polecam. Mam skóre normalną, może troche w kierunku suchej, nie znam się.
łojejciu

trzymaj się ziomie;D
Ale jestem wymęczona po dzisiejszym dniu

Lubię tak