Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-05, 11:15   #3082
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
moja R, prosze o ocene

Sn: owsianka( 200ml mleka1,5%,2lyzki serka wiejskiego,4lyzki platkow owsianych,10truskawek ) bardzo ładnie
2Sn: dwa jajka na twardo,3liscie salaty,pol malego pomidora,pol ogorka posypane bazylią male zielone jablko- tu również bardzo ładnie
O : duszone warzywa na malej lyzeczce oleju slonecznikowego(1,5papryk i,3cebule,5malych pieczarek,kilka rozyczek brokul),piers z kurczaka gotowana na wodzie z przyprawami(bazylia,papry ka ostra) - ładnie, aczkolwiek troszkę mało mi się wydaje,
O: 2marchewki,200g serka wiejskiego - ok
K : tunczyk wsw - a tutaj bym dorzuciła jakies warzyko, może np. ogórka kiszonego, posypac zieleninką i gotowe

plus dwie gumy orbit
Bardzo ładnie, jest wszytsko co być musi, warzywa, nnkt, białko i jesli na tym chudniesz i nie chodzisz głodna to malina

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
OK, co powiecie na to:

u

rano
1 kromka chleba 100% zytniego z twarogiem i 1 jajem na twardo
1 kromka chleba jw z maslem i miodem (tost)
banan
+herbatka z pokrzywy x2 - bardzo ładnie

w srodku dnia
jogurt activia kremowy z dosypanymi 1-2 lyzkami slonecznika, kilka orzechow, 1/2 szklanki smoothie (swierzy sok z owocow, glownie truskawek itd) -ok

obiad
duuuuuuuuza porcja makaronu z 5 malymi klopsikami jagniecymi w sosie pomidorowo-warzywnym
1 krowka
100g mango suszonego (to juz nalog). - tu równiez ładnie

W miedzyczasie mega duzo herbatek.

I jak? Ktos oceni?
a gdzie podwieczorek, kolacja ??Pierwsza część dnia bardzo ładnie.

Cytat:
Napisane przez aniaesz88 Pokaż wiadomość
Mógłby ktoś ocenić moje wczorajsze RRR? Zależy mi, bo od tygodnia waga stoi w miejscu i nie wiem co robię źle...

przed śniadaniem 30 minut biegu i marszu
śniadanie: duża bułka pełnoziarnista z 100g serka wiejskiego lekkiego - jakies warzywo dorzuć, pomodora, ogórka, paprykę cokolwiek.
drugie: jogurt naturalny 180g- może jakieś płatki, otręby owoc do tego ??
tutaj sprzątałam, myłam okna jakieś 3 godziny
obiad: 2 paluszki rybne na odrobinie oliwy, warzywa na patelnię (takie z ziemniakami)- paluszki rybne gotowe nie są polecane, panierka itp, a poza tym mało jak na obiad.
podwieczorek: pół grahamki z polędwicą i papryką - ok
kolacja: 2 jajka na twardo i plaster polędwicy - ok, dorzuć jakieś warzywko do tego.

Co powinnam zmienić żeby chudnąć?
a dlugo już jesetś na |R? udało Ci sie cos srzucic do tej pory ??