2009-04-05, 12:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zmienić się na wiosnę?
Cytat:
Napisane przez rose172krk
hehe, dziękuję Naciaaa 
Mocno wytuszowane, a może powiesz mi, jak zrobić, aby ta wygądały?  Jestem dosć początkująca w makijażu i maluję się raczej tak niewidocznie xD A rzęsy chciałabym podkreślić, tylko w jakiś taki sposób, żeby były naprawdę widoczne
Właśnie w środę idę do kosmetycznego, mam zaplanowane wiosenne zakupy  Zielony cień by mi się przydał.. A błyszczyk to jakiś taki ciut metaliczny znajdę.. A z włosami coś mogłabym zrobić? Jakieś cięcie, inna fryzurę? Bo zazwyczaj chodzę w rozpuszczonych.
Dziękuję za rady  ) 
|
Nie ma za co
Mocno wytuszowane rzęsy - do tego oczywiście potrzeba przede wszystkim dobrego tuszu. Poszperaj po wątkach o maskarach, jest ich pewnie sporo tutaj i wtedy wybierz się na zakupy
Ja nie uważam, że najdroższe i z najwyższej półki są najlepsze. Często lepiej jest kupić trochę tańszy i wypróbować go niż kupić ten drogi, bo jeśli się nie spodoba = kasa wyrzucona w błoto. Tym bardziej jeśli dopiero zaczynasz zabawę z makijażem. Popróbuj, poszukaj, a na pewno znajdziesz coś co Ci będzie odpowiadało A jeśli chcesz podkręcić swoje rzęsy, polecam zalotkę.
Co do fryzurki, może skrócić, mocno pocieniować, prosta grzywka? To zależy co lubisz, co Ci się podoba. Przejrzyj str. z fryzurami, wydrukuj, te które Ci odpowiadają, a potem wybierz się do dobrego fryzjera, który powie Ci, która fryzura będzie dla Ciebie najlepsza.
|
|
|