Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie szczęśliwe i zakochane chudzinki.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-05, 18:18   #4
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie szczęśliwe i zakochane chudzinki.

Cytat:
Napisane przez gilmore162 Pokaż wiadomość
Jestem bardzo szczupła a nawet chuda. Jest tak od zawsze i nigdy nie miałam na to wpływu. Nie choruję na anoreksję i zdaję sobie sprawę z mojej niskiej wagi. Próbuję przytyć, ale jak na razie to jedynym skutkiem są okropne rozstępy. Do tego jeszcze dochodzą odstające uszy. Myślę że gdyby wykluczyć te 2 wady byłabym całkiem ładną dziewczyną. Jednak te dwie rzeczy wszystko psują. Mam 18 lat i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. W związku z tym mam pytanie. Czy dla chłopaków liczy się najpierw tylko to jak wyglądamy? Czy musimy być super piękne i mieć odpowiednie proporcje ciała, by zdecydowali się oni podejść i zagadać? Czy chude już na początku odpadają i nie mają szans pokazać swego wnętrza? Nie piszę tu jako zdesperowana dziewczyna która na siłę szuka chłopaka, ale zastanawiam się po prostu czy wyglądając tak jak wyglądam znajdę w przyszłości kogoś kto zaakceptuję mnie taką jaka jestem. Czy któraśz was ma takie szczęście, że będąc chuda trwa w szczęśliwym związku, a druga połowa nie zwraca uwagi na waszą budowę ciała? Czy ja także mam szansę znaleźć kogoś dla kogo nie będzie to miało znaczenia?
Po pierwsze zapomnij o kompleksach
Po drugie ja tez swojego pierwszego powaznego chlopaka poznalam po swojej 18, nie ma w tym reguly. Trzeba byc po prostu w dobrym mijscu i porze
Mowi sie ze wyglad nie ma znaczenia, a wg mnie owszem. Spotykajac kogos na ulicy od razu wyrabiasz sobie opinie o nim. Jak poznalam mojego obecnego chlopaka to mi sie wogole nie podobal, byl wtedy dla mnie brzyki, chudy i nie moj typ. Z czasem z naszej przyjazni narodzila sie milosc. Teraz patrze na niego inaczej, jest dla mnie pociagajacy, seksowny i wogole. On jest strasznie chudy wazy moze okolo 55 kg, ja 75 i wygladamy razem jak flip i flap
Nastawiajac sie ze kazdy poznany chlopak bedzie twoja miloscia i bedziecie razem nikogo nie znajdziesz
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując