2009-04-05, 18:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez kochanie
A ja wróciłam ze Złotych ze złą wiadomością  Nie ma ani malinowych ani brzoskwiniowych maseł. i pani powiedziała, że nie będzie 
|
bu 
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Nie znam żadnego z zapachów C-Thru  Jakoś nigdy mnie nie kusiło, żeby powąchać 
A z Addictów z kolei podoba mi się tylko dwójka, no i limitowana wersja z litchi, ale ta jest tak ulotna, że dosłownie po 5 min. nic nie czułam  Dobrze, że kupiłam tylko 5 ml odlewkę, bo bym sobie pluła w brodę 
Klasyczny Addict kompletnie mi nie podszedł, Shine i Fraiche też
|
ja kiedyś nie interesowałam się perfumami, C-thru też nie lubiłam, ale to była wtedy nowość, więc powąchałam i mi się spodobał, dziś stwierdzam uderzające podobieństwo do Addicta 2 
Cytat:
Napisane przez kochanie
Też takie uwielbiam, ale zawsze mi odstają w pasnie Mam dużą różnicę między biodrami i talią - niby dobrze, ale ołówkowej spódnicy nie mogę znaleźć. Musze po Świętach przejść się do Mango, może coś znajdę...
|
ja mam to samo.. w pasie odstaje a w biodrach ledwo wchodzi..
dziś kupiłam szmaragdową bluzkę w Terranovie (cudowny kolor ), czarną spódnicę i białą bluzkę z uroczym czarnym paseczkiem w Orsayu
strasznie mnie wymęczyło łażenie po sklepach i już nie pojechałam z TŻ do ZT, a o istnieniu stoiska TBS w Arkadii zapomniałam zresztą nie wiem czy bym zaszła do tego okropnego babsztyla, który tam pracuje
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
|
|
|