2009-04-05, 20:09
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko (XXVII)
Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat
dziewczyny, dziękuję za pomoc   
kochane jesteście 
Właśnie napisałam wiadomośc do allegro  i do sprzedającej również  a jak! 
|
Cytat:
|
Gothic, czy masz w zasięgu ręki kogoś, kto jest w stanie potwierdzić twoje spostrzeżenia? ie choidzi mi o to, że sie mylisz, tylko o to, że dobrze miec za plecami wsparcie - kiedy zaczniesz na policji tłumaczyć, że perfumy pachną inaczej, niż powinny moga patrzeć na Ciebie jak na świra, bo czasem ludzie tego nie czują.
Jesli natomast będziesz już miała pewność, że to celowe oszustwo i że sprzedająca nie jest skłonna do poniesienia konsekwencji faktu, że wysłała perfumy uszkodzone/przelewane/podrabiane/niedokręcone (niepotrzebne skreślić) - zgłoś sprawę na policję.
I powiedz jej, że to zrobisz.
Cytat:
dziewczyny, dziękuję za pomoc   
kochane jesteście 
Właśnie napisałam wiadomośc do allegro  i do sprzedającej również  a jak! 
|
Jeszcze jedno - koniecznie pisz do niej tylko przez "wiadomości allegro" - oficjalną drogą, nie via e-mail. To są wiadomości, do których po pierwsze wgląd ma serwis, po drugie są dowodem.
Okropnie mi przykro. Wiem, jak marzyłaś o tym zapachu i wiem, jak bardzo czujesz się rozczarowana - miałam podobną sytuację z zepsutym Un Bois Vanille. Nivy udalo mi się zwrócić flaszkę, niby mam nową, ale tekie poczucie wyświnienia zostało...
Mam nadzieję, że i Tobie uda się wkrótce nabyć dobrego Statkusa. 
Cytat:
Napisane przez Figarro
|
Rychło, oj rychło chyba...
Jestem chora na Oud 27 Le Labo. I dodatkowo wiem już, że te 7,5 ml Straight to Heaven to za mało... Ustaliłyśmy w nocy z sałatą, że koniecznie musimy mieć więcej tego cuda. 
Dziś nie pachnę niczym. Na kangurce wczorajszy Elixir, a dziś nic... Był mój ojciec - pierwszy raz pofatygował się na moje urodziny. Prawie zwymiotowałam z nerwów.
|
|
|