Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcialabym studiowac psychologie- co o tym mylicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-18, 12:08   #1
magda_madzia
Raczkowanie

Chcialabym studiowac psychologie- co o tym mylicie?

Jestem w II klasie technikum ekonomicznego. Zawsze myslalam ze bede zajmowac sie ekonomia w przyszlosci, dlatego poszlam do tej szkoly. Ale niestety, ostatnio stwierdzilam ze malo mnie to interesuje. Dlatego zaczelam powaznie zastanawiac sie co chce studiowac. Doszlam do wniosku ze nie chce do konca zycia siedziec przed komputerem, bo nie znosze monotonii. Dlatego pomyslalam o psychologii. To napewno jest o wiele ciekawsze zajecie. Poznawanie nowych ludzi, rozmawianie z nimi, pomaganie im. Uwielbiam tez czytac ksiazki psychologiczne, gdyz cierpie na silna nerwice i bardzo interesuja mnie tajniki ludzkiego umyslu. Jak myslicie, czy psychologia bedzie dobra decyja? Czy ktos z was studiuje albo studiowal psychologie? Jak wygladaja takie studia, jakie przedmioty sa na takich studiach i wogole czy polecacie mi ten kierunek? Wiem, ze nie naleze do osob najzdolniejszych, dlatego jak juz, to zdecydowalabym sie na studia prywatne, bo slyszalam ze na dzienne bardzo cieko sie dostac.
magda_madzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując