Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja cera, trądzik, prośba do dr. Nowickiej i Wizażanek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-06, 15:55   #6
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Moja cera, trądzik, prośba do dr. Nowickiej i Wizażanek

Cytat:
Napisane przez lola92 Pokaż wiadomość
Żel kupiła mi mama w akcie zdesperowania, jak sądzę, gdy zobaczyła jak moja twarz wygląda w świetle szpitalnym. Byłam do niego dość sceptycznie nastawiona, ale swoją funkcje spełnia, szkoda że takim kosztem...
Żel do mycia twarzy masz na twarzy kilka sekund, po czym dokładnie zmywasz go wodą - nie ma sensu więc, by miał skomplikowany skład i kosztował miliony, bo i tak go zmyjesz. Nie żel powinien być podstawą pielęgnacji, a krem lub lek - który trzymasz na twarzy co najmniej cały dzień lub noc i ma szansę działać.

Cytat:
Do ginekologa na pewno się wybiorę,a co do Izoteku, skutki uboczne mnie przerażają.
Ale dziękuję za odpowiedź
Odpowiednia, dostosowana dawka, odpowiednia pielęgnacja, zdrowy styl życia i dieta - i skutki uboczne zniwelujesz do minimum. Większą bubę zrobiły Ci już dotychczas leki, które stosowałaś - imho, niż gdybyś przyjmowała izo.

Ale jak wolisz.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując