2009-04-06, 17:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Ano możliwe, ale nie zaglądam na razie ie chce wszystkiego przypomniec sobie 
" - Mam pytanie .
Skrzywil sie ale pozwolil mi je zazdac.
- jak wywolam ten film - powiedzialam obracajac w palacach aparat. - to bedziecie widoczni na zdjeciach ? "
"- (..) wina była po mojej stronie.
- Po twojej stronie ? - w edwardzie coś pękło . - gdybyś zacięła się w palec u Mike'a Newtona, przy Jessice , Angeli i innych swoich normalnych znajomych, to co by sie stalo , jak myslisz ? W najgorszym wypadku okazałoby się że nie mają w domu platrów ! A gdyby,s potknęła się i sama wpadła na stos szklanych talerzy - podkreślam, sama, a nie popchnięta przez swojego chłopaka - co najwyżej poplamiłabyś siedzenia w aucie, gdy wieźliby cię do szpitala ! Mike Newton mógł by w dodsatku trzymac cie za reke, kiedy zakladaliby ci szwy, i nie musialby przy tym powstryzmywac sie z calych sil, zeby cie przy tym nie zabic ! Wiec blagam , o nic sie nie obwiniaj , Bello. Gdy to robisz , czuje do siebie jeszcze wiekszy wstret.
- Dlaczego u licha akurat Mike Newton miałby trzymac mnie za rękę ?! - spytałam rozdrażniona.
- Bo uważam, że dla swojego bezpieczeństwa to z nim powinnaś być , a nie ze mną .
- Wolałabym umrzeć , niż zostać dziewczyną Mike'a Newtona ! - wykrzyknęłam . - Wolałąbym umrzeć niż zadawać się z kimkolwiek opróćz ciebie ! "
|
|
|