Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy w uk
Wątek: Mamy w uk
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-06, 17:10   #227
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamy w uk

Rzaba ooo widzisz dobry pomysl z tymi workami , nie pomyslałam . Nie pomyslalam tez o przemyciu miejsca tam gdzie jest posciel, reszta git. dzieki za cynk o poscieli. Musze powiedziec tz-towi zeby odkazil dom plus ten odkurzac pioracy. A co jecie na sniadanie i kolacje? obiady jeszcze wrobie ale z kolacjami bedzie ciezko do tej pory jadł platki, no chyba ze mu jaja bede robic choc tez za bardzo nie wskazane.
Moja mama sie pyta czy przy glistach sie chudnie, ja mowie ze z reguly tak , i sie smiejemy bo ja podtuczona i ona tez haha .

angie taki kwas, to chyba jakies benefity sie wam naleza, moze dziewczyny wpadja i doradza co i jak , z reszta od poczatku watku jest troche napisane, to zbierz jak najwiecej info i lecicie cos zalatwiac bo skad macie brac pieniadze? z kupy z dupy, no chyba raczej nie. Musza wam cos dac, zwlaszcza ze utrzymanie malego dziecka kosztuje

Sonera rozumiem rozumiem ja tez nie daje fotek hehe , ale co niektorzy daja wiec tak zapytałam. Hehe smieszna akcja z ta pomylka hehe .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2009-04-06 o 17:13
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując