Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-06, 17:15   #90
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie, ona była tam u córki i wnusiów

dobrze

jejku teściowa moja jest nie dośc, że kochana to jeszcze mi nawet kupiła prezenty perfumkę( zajefajny zapach) i cienie, szminkę, coś do demakijażu i tusz wszystko z estee lauder nawet nie liczyłam na takie fajne prezenty i wogóle dużo tego
Uwielbiam kosmetyki EL
Fajna ta Twoja przyszła teściowa
Ja swojej daje prezenty w okresie świąt Bożego Narodzenia i ona mi oczywiście

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Hejo

okazalo sie, ze na nasza upatrzona wycieczke prawdopodobnie zostaly 2 ostatnie miejsca... teraz znajoma TZa stara sie nam je zarezerwowac... mam nadzieje, ze sie uda

no to rzeczywiscie fajna masz tesciowke

mysle, ze w 40 tys. powinnismy sie zmiescic...
sala jakies 17500, zespol 2900, fotograf i kamerzysta to bedzie razem jakies 4250, alkohol... oj duuuuzo... ze 3000 sie pewno uzbiera; torty ciasta itp. to pewno kolejny 1000, do tego sam koszt slubu i spraw koscielny nastepny 1000... suknia, garnitur, buty, dodatki itp. kolejne kilka tysiecy...
do tego fryjzer, wizazystka, paznokcie, kwiaty... zaproszenia, prezenty dla gosci... hotel i transport dla gosci, dla nas samochod...
nawet mi sie tego jakos bardziej szczegolowo nie chce liczyc
ale mam nadzieje ze w 40 tys sie zmiescimy
lain a iel osób zapraszacie?Bo mi umknęło gdzieś
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Co myślicie o takiej sukience? nie wiem czy już ją wklejałam tu,jeśli tak to wybaczcie
Fajna, ale bez tych rękawków

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Szana ładna suknia

nas wesele na ok 70 osób wyniesie 25.000 ze wszystkiem (suknia, garniak itd) ale podejrzewam, że ostateczna lista zamknie się w 50 osobach więc będzie tego troszkę mniej
Kaśka Wy macie taką malutką rodzinkę czy tylko tyle osob chcecie?

U Nas wstępny kosztorys to jak kiedys kiedys liczyłam to 40 tys. (ale w tym nie policzyliśmy chyba paru rzeczy np. pokoi w hotelu dla niektórych gości..). Zapraszamy 150 najbliższych Nam osób i chyba bez dzieci, bo sala jest na max. 130, 140 os. ...
Ja mam małą rodzinę, ode mnie będzie 5o os. , a TŻ ma w rodzinie więcej samych dzieci niż cała moja rodzina

Mam do Was pytanie czy zapraszacie dzieci kuzynów, kuzynek??

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora