Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***operacja tarczycy***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-06, 23:49   #2011
1969joanita
Raczkowanie

Dot.: ***operacja tarczycy***

Cytat:
Napisane przez jagoda50 Pokaż wiadomość
Dziękuję Heniutce i Anitce za szybką odpowiedź.Dzisiejsze tsh 0,07 a moja endo zmniejszyła dawkę Euthyrox-u z 125 na 100. Na kulkę w gardle poradziła Lioton żel wcierać 2 x dz, bo to "może jakiś krwiak się nie wchłonął" i nagrzewać . Wizyta za 3 mies. Nie wiem co robić? pracuję w przedszkolu, szkoda mi moich dzieci ale nie czuję się na siłach pracować głosem i taka jestem słaba, że aż wstyd mi. Samopoczucie--fatalne,psychika siada... Znacie sposób na poprawę dziewczyny?

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Witam! Przepraszam,że pomyliłam Anitę z joanitką czyli Ciebie. Posłucham i też przestanę z tą ranną kawą. A kulka zrobiła mi się dopiero jakiś miesiąc temu ,wcześniej tylko mnie ciągło. Czy stosujesz jakąś maść na bliznę?Pocieszyłam się, że nie tylko ja tyję, czyli nie odbiegam za bardzo od normy . Pozdrawiam .
Witam! Cieszę się ze nasze wypowiedzi trochę podniosły cię na duchu.Nie stosuje maści,lekarz przepisał mi cepan ale jeszcze nim nie smarowałam.Jak chodzi o to nasze złe samopoczucie to zobaczysz ze poprawi się na lepsze tylko potrzebujemy jeszcze troche czasu.Mysl o samych dobrych rzeczach a złe wyganiaj.Ja mam koleżanke ktora jest pielęgniarką i jak do mnie raz przyszła i widziała moją kwaśną mine to mi zaproponowała abym przyszła do niej na oddział i zobaczyła jak młodzi ludzie cierpią i te jej słowa dały mi duzo do myslenia.Mój endokrynolog mi powiedział ze po 6 m-cach od operacji wszystko wroci do normy.Pozdrawiam cię serdecznie i życze samych pogodnych dni
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora