2009-04-06, 23:49
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ***operacja tarczycy***
Cytat:
Napisane przez jagoda50
Dziękuję Heniutce i Anitce  za szybką odpowiedź.Dzisiejsze tsh 0,07 a moja endo zmniejszyła dawkę Euthyrox-u z 125 na 100. Na kulkę w gardle poradziła Lioton żel wcierać 2 x dz, bo to "może jakiś krwiak się nie wchłonął" i nagrzewać . Wizyta za 3 mies. Nie wiem co robić? pracuję w przedszkolu, szkoda mi moich dzieci ale nie czuję się na siłach pracować głosem i taka jestem słaba, że aż wstyd mi. Samopoczucie--fatalne,psychika siada... Znacie sposób na poprawę dziewczyny?
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------
Witam! Przepraszam,że pomyliłam Anitę z joanitką czyli Ciebie  . Posłucham i też przestanę z tą ranną kawą. A kulka zrobiła mi się dopiero jakiś miesiąc temu ,wcześniej tylko mnie ciągło. Czy stosujesz jakąś maść na bliznę?Pocieszyłam się, że nie tylko ja tyję  , czyli nie odbiegam za bardzo od normy . Pozdrawiam .
|
Witam! Cieszę się ze nasze wypowiedzi trochę podniosły cię na duchu.Nie stosuje maści,lekarz przepisał mi cepan ale jeszcze nim nie smarowałam.Jak chodzi o to nasze złe samopoczucie to zobaczysz ze poprawi się na lepsze tylko potrzebujemy jeszcze troche czasu.Mysl o samych dobrych rzeczach a złe wyganiaj.Ja mam koleżanke ktora jest pielęgniarką i jak do mnie raz przyszła i widziała moją kwaśną mine to mi zaproponowała abym przyszła do niej na oddział i zobaczyła jak młodzi ludzie cierpią i te jej słowa dały mi duzo do myslenia.Mój endokrynolog mi powiedział ze po 6 m-cach od operacji wszystko wroci do normy.Pozdrawiam cię serdecznie i życze samych pogodnych dni
|
|
|