Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***operacja tarczycy***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-07, 10:43   #2014
cucina
Raczkowanie

GG do cucina
Dot.: ***operacja tarczycy***

Cytat:
Napisane przez helena57 Pokaż wiadomość
Witaj,
Ja tez mam guza na lewym płacie tarczycy wielkości ok 3,5 cm. Uciska na tchawicę. Miałam iść na operację do kliniki do Wrocławia ale mój doktor Balcerzak będzie 1,5 miesiąca nieobecny.
Gratuluję, że tak Ci dobrze poszło i nie odczuwasz negatywnych skutków operacji. Mnie to jeszcze czeka i bardzo się boję.
Pozdrawiam wszystkich.
Helena

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

To było do "edki 27
cześć Helenka,to naprawdę Ty?fajnie,że się odezwałaś .pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Ciebie i nieco przyśpieszony tryb leczenia,to dla Twojego dobra i w końcu lepszego samopoczucia,które męczy.
witam wszystkich,
...przyszły mi wyniki z gliwic.ostatnio,na forum zdarzało mi się trochę narzekać,zwłaszcza na kiepską koncentrację-chyba jestem tym stanem usprawiedliwiona-dość mocno zaniżony poziom TSH 0,0128(norma 0,3500-4,9400).no i moje TG jest jeszcze podwyższone;64,77(norma 0,00-60,00).pewnie stąd to złe samopoczucie,niedźwiedzie spanie,myślenie o"niebieskich migdałach",ogólne lenistwo,aż grzech!
dlatego mam przypisaną zmianę zaleceń w braniu euthyrox-u i kontrolne badania TSH za ok.6 tygodni.rany...jak się cieszę,że to tylko spadek hormonu,bo ostatnio do wszystkiego musiałam się zmuszać,to takie nienaturalne i jakże męczące.teraz mam nadzieję,że ten stan wkrótce ulegnie zmianie i znów będę sobą!!!

pozdrawiam serdecznie ...