Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co Was wkurza w allegro?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-07, 19:30   #162
6roove
Zakorzenienie

Dot.: Co Was wkurza w allegro?

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Dokładnie ja bym nie przezyla bez obserwowanych:P
haha, ja tez

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
ja czesto mam 2 strony obserwowanych i dopiero na spokojnie je przegladam i odrzucam

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Numer roku ktory bede zawsze opowiadac ,TŻ wylicytowal roslinki do akwa na A. ,gosc sie pomylil w ilosci i cenie i tym sposobem kupilismy wiecej za mniej ,gosc sie zreflektowal i napisal ze nie ma tyle roslin ile wystawil ,

jakby to byl nasz problem -do sklepu i dokupic i nam przyslac

wiec mądrala pociął te ktore mial na tyleczesc ilesmy kupili

to pierwsze jaja a dalej madrala wyslal je listem poleconym w kopercie babelkowej w szklanym słoiku z woda

sloik oczywiscie sie stłukł i roslinki w szkle doszly ,mokre ,adres rozlany na kopercie -masakra ale do dzisaj mam usmiech na twarzy jak sobie o tym przypomnę :-D

a wystarczylo oblozyc rosliny mokrym recznikiem papierowym w woreczek ze struna i na plasko w koperte ,ale nie mistrz dba o rosliny ktore najpier potraktowal nozyczkami a potem w wodzie przeslal
dobre i dobrze opowiedziane
tż kiedys kupowal u goscia cos na rzucenie palenia, a ten mu pisze, ze prosze czekac, bo on nie przewidzial, ze bedzie tylu chetnych.. tja jasne, a co mnie to, no ale kulturalnie tż poczekal

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
Ostatnio coraz częściej oczom nie wierzę widząc ceny przesyłki Duża część sprzedawców liczy sobie ponad 10 zł, czasami nawet ok. 12 za wysłanie czegoś, co waży nie więcej niż 100g. Najśmieszniejsze jest to, że sprzedawcy zasłaniają się kosztami wysyłki, a list polecony do 350 g można wysłać za 4,10 zł. Rozumiem, że towar należy jeszcze zapakować, jednak często koszty wysyłki przewyższają cenę nadania listu i opakowania.
z przesylka droga przesadzaja zwlaszcza supersprzedawcy lub wystawiajacy cos masowo na licytacji, tzn. za kazda kolejna rzecz licza sobie np. 5zl itp.
rozumiem, ze paczke trzeba w cos zapakowac, pojechac na poczte itp. ale bez przesady

6roove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując