Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 09:46   #521
monka23
Zakorzenienie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Magda uuu ale kwas , oszczedzaj sie, zebys sie w pol nie poskladala i kontuzji sie nie nabawila, coraz wiekszy balast z przodu ci rosnie. Ja mam bule krzyza jak za dlugo lerze na brzuchu, nie moge wstac, nazwala bym to bardziej lerzonki , wstaje z wyra ja polamana

Moj maly mial owsiki cos mu wczoraj w kupie powylazilo, nie bylam pewna co to. Ehh nawet nie wiedzialam , ze ma , po dupie sie nie drapal. Bede go chyba co pol roku profilaktycznie odrobaczac na wlasna reke, bo nie wiadomo kiedy , gdzie mozna zalapac. Powiedziala bym kuzynce zeby swoich chlopakow odrobaczyla , ale jeszcze sie obrazi . Musze jeszcze popytac co i jak z tym odrobaczaniem i czy nie bedzie miec jakiegos negatywnego wplywu na organizm, ale chyba nie, wiekcej szkoda pasozyty moga wywolac , tak mi sie wydaje. Coraz bardziej sie zastanawiam nad przedszkolem, co mi z tego ze ja bede dbac az za bardzo nad higiena i odrobaczaniem jego jak mi z przedszkoal bedzie przynosil , rowne paskodztwa.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując