Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 09:29   #2983
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane Zaraz zabieram się za dalsze robienie zaproszeń, dzisiaj mam spotkanko z 2 koleżankami i będę miała okazję im wręczyć zaproszenie

Jak patrzę ile się dzieje w ostatnie tygodnie to aż mam stresik mały Fajnie, że możecie się złożyć na kwiaty w kościele, wyjdzie o wiele taniej.
Ja po 6 lampkach bym leżała pod stołem, hehe taka ekonomiczna jestem:P

Co do tych książek to mi również one się nie podobają. W ogóle nie lubię jak coś ma leżeć i się kurzyć:/

Witaj My zawsze służymy radą Opowiedz coś o Was, jak przygotowania?

Zazdroszczę takiego księdza A co Wy już tak szybko na spowiedzi byliście?
bo I spowiedz miala byc zaraz po spisaniu protokolu, a druga musi byc na dzien - dwa przed slubem z reszta czy ja wiem, czy to wczesnie?? slub za niecale 2 m-ce wiec chyba nie ma co zwlekac
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Właśnie się dowedziałam, że mój Prezes przylatuje do Polski w niedziele - no i wyjaśni się mój dalszy los w pracy - zostanę czy zostanę zwolniona Najgorsze jest to, ze do czwartku nikogo poza mną nie będzie w biurze i będę skazana na niego sam na sam. Uffffff...trzymajcie kciuki za mnie obym po świętach nie dostała niespodzianki w postaci zwolnienia....
trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Witamy

No to naprawdę pozazdrościć takiego księdza. Ja jak idę do mojego to zawsze mam mega stresa czy mi z czymś nie wyskoczy

Co się stało?? Ale ślub nadal jest, nie odwołany?

Dasz radę
najgorzej, bo TZ sie wkurzyl, ze razem nie poszlismy, ale on wczoraj mial naprawiac samochod, a ja pojechalam z mamcia po nawozy i na dzialke i tak nam sprawnie poszlo, wiec mysle sobie Kurcze caly wieczor wolny .... pojde do spowiedzi albo teraz albo wcale i poszlam pod wplywem chwili a tz sie zdenerwowal, ze nie poszlismy razem, tymbardziej ze trafilam na fajnego ksiedza teraz mnie straszy, ze wcale nie pojdzie, ja mu dam
nawet sie zastanawiam, czy nie isc dzis jeszcze raz do kosciolka, by zajac mu kolejke do konfesjonalu do tego fajnego ksiedza tylko zeby dzis tez spowiadal
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora